Nauka latania w Norwegii
- Zbyszek Gotkiewicz
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
-
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Sympatyk
- Kontakt:
Re: Nauka latania w Norwegii
Fajnie zebrane w jednym filmie umiejętności do poprawienia. Zwłąszcza pokazane na klifach oraz w lataniu żaglowym i przy silniejszym wietrze. To dlatego od tego sezonu wprowadziłęm w mojej szkole intensywne Szkolenie Klifowe gdzie nauka i dopracowanie alpejki to podstawowy element. Starty i lądowania w ograniczonym terenie, w silniejszym wietrze to wszystko jest do wytrenowania
- Zbyszek Gotkiewicz
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Świetny pomysł. Może w końcu kultura techniczna (jeśli chodzi o technikę pilotażu) na klifach będzie zadowalająca. Choć po moich ostatnich wycieczkach po klifach muszę stwierdzić, że jeśli chodzi o umiejętności pilotów jest już całkiem dobrze. Zaledwie kilka procent pilotów zachowuje się żałośnie na starcie, ale dobrze by było, żeby ktoś w sposób zorganizowany nauczał tego jak czerpać radość z klifowego latania.
Zbyszek Gotkiewicz
- prokopcio
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Świetny filmik.
Przede wszystkim pokazanie wszystkiego a nie tylko tych najpiekniejszych wybranych chwil.
Te porażki tez sa piekne , a przede wszystkim niezapomniane
Pamietam doskonale jak mnie porządnie przeciorało, i włączyło lampkę, ze trzaba coś poprawić w umiejętnościach
Przede wszystkim pokazanie wszystkiego a nie tylko tych najpiekniejszych wybranych chwil.
Te porażki tez sa piekne , a przede wszystkim niezapomniane
Pamietam doskonale jak mnie porządnie przeciorało, i włączyło lampkę, ze trzaba coś poprawić w umiejętnościach
Łukasz Prokop