Boże ciało
- Zbyszek Gotkiewicz
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Boże ciało
Na piątek sobotę i niedzielę jest umówiona wyciągarka dla pilotów do Pińczowa. Warun też jest umówiony.
Zbyszek Gotkiewicz
- der
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Re: Boże ciało
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Na piątek sobotę i niedzielę jest umówiona wyciągarka dla pilotów do Pińczowa. Warun też jest umówiony.
Niepoprawny optymista
- Zbyszek Gotkiewicz
- Kontakt:
-
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Uczeń
A czy będzie można zrobić szkolenie na H?
Pozdrawiam, Maciek
Pozdrawiam, Maciek
-
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Na piątek sobotę i niedzielę jest umówiona wyciągarka dla pilotów do Pińczowa. Warun też jest umówiony.
Ooooo! że tak się wypowiem kwieciście -:)
B.
- micro
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
- Kontakt:
Bumat pisze:Zbyszek Gotkiewicz pisze:Na piątek sobotę i niedzielę jest umówiona wyciągarka dla pilotów do Pińczowa. Warun też jest umówiony.
Ooooo! że tak się wypowiem kwieciście -:)
B.
Znaczy, jedziesz ? .
Roman Michalak
- Zbyszek Gotkiewicz
- Kontakt:
Wybieram się. A ponieważ nie będzie szkoleń to wyciągarka będzie przez fakty dzień dla pilotów. Tandemów też nie będzie
Zbyszek Gotkiewicz
-
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Wybieram się. A ponieważ nie będzie szkoleń to wyciągarka będzie przez fakty dzień dla pilotów. Tandemów też nie będzie
Czyli jeśli ktoś chciałby sobie zrobić po prostu H, bo nie ma, to wtedy już nie jest pilotem?
Taka mała zgryźliwość ode mnie
- Zbyszek Gotkiewicz
- Kontakt:
A mógłbyś trochę jaśniej, bo nie wiem o co pytasz. H nie jest obowiązkowe żeby się holować. Więc nie musisz mieć H żeby się holować. Jest jednak duże prawdopodobieństwo że bez tego H nikt Cię nie wyholuje. Takie szkolenie podlega pewnym rygorom lub procedurom na które nie będę miał możliwości. W związku z tym jeśli przyjedziesz będziesz pilotem, który będzie mile widziany ale tylko na ziemi. Ja Twoim przeszkoleniem się nie zajmę. Ponieważ nie mam też zamiaru sprawdzać czy ktoś ma to magiczne H to przyjedziesz, wystartujesz a potem prawdopodobnie padnie komenda stop i tak się skończy twoje holowanie. I nie mam też zamiaru mówić Ci przez radio co masz robić. To jak? Wchodzisz w to panie pilocie?
Zbyszek Gotkiewicz
-
- Latam: Nie latam
- Doświadczenie: Były Pilot
Cześć Zbyszku. Jaka była by cena jednego holu wraz z wypożyczeniem paki do 110Kg.
- Zbyszek Gotkiewicz
- Kontakt:
Masz gdzie pożyczyć zapas prywatnie? Bo sprzętu szkoły nie ma w Pińczowie i poza tym jeszcze chyba zapasu nie są przełożone na nowy sezon. Co do ceny to nie wiem co ustalił zarząd aeroklubu. Przypuszczam że pomiędzy 20 a 30 zł za hol.
Zbyszek Gotkiewicz
-
- Latam: Nie latam
- Doświadczenie: Były Pilot
Ok. Popytam kumpli o zapas. Nie jestem pewny czy przyjadę, jakbym miał przyjechać, to raczej w niedzielę. Nie obiecuję że wpadnę na 100 procent, ale im dłużej nie latam, tym bardziej do tego mnie ciągnie.
Pozdro.
Pozdro.
-
Zbyszek Gotkiewicz pisze:A mógłbyś trochę jaśniej, bo nie wiem o co pytasz. H nie jest obowiązkowe żeby się holować. Więc nie musisz mieć H żeby się holować. Jest jednak duże prawdopodobieństwo że bez tego H nikt Cię nie wyholuje. Takie szkolenie podlega pewnym rygorom lub procedurom na które nie będę miał możliwości. W związku z tym jeśli przyjedziesz będziesz pilotem, który będzie mile widziany ale tylko na ziemi. Ja Twoim przeszkoleniem się nie zajmę. Ponieważ nie mam też zamiaru sprawdzać czy ktoś ma to magiczne H to przyjedziesz, wystartujesz a potem prawdopodobnie padnie komenda stop i tak się skończy twoje holowanie. I nie mam też zamiaru mówić Ci przez radio co masz robić. To jak? Wchodzisz w to panie pilocie?
Chodziło tylko i wyłącznie o to czy będzie ktoś kto może przeszkolić z holowania. Wytłumaczyłeś już że nie. Tyle wystarczy. Wysokości życzę.
Pozdrawiam
- Zbyszek Gotkiewicz
- Kontakt:
Jeśli chodzi o terminy szkoleń to skontaktuj się z Wojtkiem "Trollem". Kontakt na stronie topparalotnie.pl
Zbyszek Gotkiewicz
-
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Swiezak po kursie (na holu ) bez śk może już?
- Zbyszek Gotkiewicz
- Kontakt:
xox24 pisze:Swiezak po kursie (na holu ) bez śk może już?
Może pod warunkiem że loty będą odbywały się w ramach szkolenia. Tak jak pisałem ja nie organizuję szkolenia. Jeśli już to proszę o kontakt z Trollem. On prowadzi szkołę i przyjmuje pilotów na szkolenie.
Zbyszek Gotkiewicz
Wróć do „Miejscówki i wyjazdy paralotniowe”