dawno nie zaglądałem a dużo się zadziało, ja dzwoniłem jeszcze na początku choć gadałem więcej z Twoją żoną niż z Tobą bo jakiś tam kurs miałeś

budowałem dawniej dużo mniej zaawansowaną wyciągarkę ale bez większego sukcesu (raczej to była porażka).
Też kibicowałem, choć przez kiepskie doświadczenia nie wierzyłem że się uda, jeszcze na tak miniaturowej chińskiej zabawce, piszę w czasie przeszłym bo po co kibicować, wierzyć czy nie wierzyć - Twoja wyciągarka to chyba najbardziej "ukończona" i dopracowana niekomercyjna konstrukcja na świecie.
Bo kto się regularnie tak jak ty holuje na swojej wyciągarce? Bo kto wyciąga się samodzielnie zdalnie ? bo kto nawraca? bo kto zrobił w garażu więcej niż Ty, przy tym za psie pieniądze i z powodzeniem ? NIKT !!! za to chwaliło się już wielu.
Ty zamieszczasz nawet dowody w postaci tracków.
Albo jesteś strasznie skromnym człowiekiem albo zgodzę się z derem że piszesz to pod publikę (że niby nie chcesz kasy

, napięcie rośnie a potem jebut - money, money, money.....
Masz szansę zapisać się na kartach paralotniarstwa i jak już ktoś tu wspomniał - możesz z czystym sumieniem kasę trzepać a chyba skomercjowanie projektu dało by ci sporą gotówkę nie tylko w PL bo zapotrzebowanie jest, i pierdziel co powiedzą inni, pierdziel jak kupi idiota i sobie krzywdę zrobi, selekcja naturalna to się chyba nazywa. Jak kupujesz auto, motor to ktoś pyta czy masz prawo jazdy? A może ktoś pytał czy potrafisz pływać kupując bilet na basen ?
Nie wiem czy dobrym pomysłem jest tutaj umieszczanie tego projektu bo po liczniku widać że wszyscy oglądają a pamiętaj, że nie wszyscy są przychylni. Nie bierz też sobie każdego słowa na forum na serio ( tylko te moje

) - jak to z wszystkimi forami - sporo osób mąci w głowie i sprytnie manipuluje ogromną ilością osób czytających.
Dla mnie jesteś mistrzem z potężną wiedzą mimo podpisu "świeżak, nie latam", i jak słyszę pieprzenie że gra nie warta świeczki to mi się włosy jeżą - chyba to pisze ktoś komu gul skacze. Nie daj się dobić niektórym forumowiczom a niektórym nie ufaj - choć to forum chyba jeszcze najlepiej się trzyma to i tak wiedz że jest kilka osób które nie będą przychylne i trzeba na nie zwyczajnie przymknąć oko... przy takim przedwsięwzięciu argumenty jak to że na dole ktoś musi pilnować wyciągarki żeby ktoś nie zajumał czy to że pilot jest za duży są po prostu żenujące na dzisiejszy dzień.
pozdrawiam, życzę sukcesów i tak jak obiecałem odwiedzę cię niebawem jak pozwolisz...
Damian