Tadeusz Nowicki pisze:Witam i gratuluję tej niesamowitej konstrukcji,
Mam kilka pytań:
- co sie stanie jak automatyka nawali i bedzie siła maksymalna?
- czy hamulec rowerowy nie jest za słaby?
- czy może Pan udostępnić zdjęcia i filmiki wszystkie jakie Pan ma / niekoniecznie obrobione?
- czy można przyjechać obejrzeć i ewentualnie się wyholować ?
- nigdzie nie widziałem rysunków czy projektu.
Jak oglądam filmy to tak jak tu kilka osób stwierdziło/zarzucało jest to aż trudne do uwierzenia że działa wspaniale mimo tak malutkich rozmiarów, i to, że skonstruowałeś tak zaawansowaną wyciągarkę zanim zacząłeś latać. Tak czy inaczej chętnie podjadę ze krzynką pifka
- co sie stanie jak automatyka nawali i bedzie siła maksymalna? /// mam na tyle słaby silnik, że raczej krzywdy nie zrobi po drugie już opracowuję system mechaniczny, który nie pozwoli przegiąć z mocą
- czy hamulec rowerowy nie jest za słaby? //// mało czasu było na przetestowanie ale nie zauważyłem żeby coś się działo ( koloru nie zmienił
m)
- czy może Pan udostępnić zdjęcia i filmiki wszystkie jakie Pan ma / niekoniecznie obrobione? mogę ale muszę poszukać i pomysleć gdzie to powrzucać, ale mało to jest efektowne
- czy można przyjechać obejrzeć i ewentualnie się wyholować ? /// oczywiście że tak
- nigdzie nie widziałem rysunków czy projektu. // bo projektu nie było niema i pewnie nie będzie ( jest w głowie )
tak czy inaczej podtrzymuję, że to wszystko nie ejst aż takie mega ekstra fajne, co prawda da sie polatać etc ale lepiej mieć pod nosem górkę albo stacjonarną