prokopcio pisze:pomyśli że zakończył. zwija aż wyczuje opór ( ustaloną siłę ) - nie wie czy to rolki czy krzaki.
Hmm, to się może zdarzyć, że lina się nie zwinie... trzeba by może kamerę zainstalować i mierzyć odległoś wizualnie

Moderator: prokopcio
prokopcio pisze:pomyśli że zakończył. zwija aż wyczuje opór ( ustaloną siłę ) - nie wie czy to rolki czy krzaki.
Nie kombinuj teraz jest bardzo dobrze. I co ta kamera Ci pomoże jak się zaczepi o coś ?micro pisze:prokopcio pisze:pomyśli że zakończył. zwija aż wyczuje opór ( ustaloną siłę ) - nie wie czy to rolki czy krzaki.
Hmm, to się może zdarzyć, że lina się nie zwinie... trzeba by może kamerę zainstalować i mierzyć odległoś wizualnie.
Nie sądziłem, że spalinowa ma tak ogromne możliwości. REWELACJA !prokopcio pisze:
prokopcio pisze: Nie kombinuj teraz jest bardzo dobrze. I co ta kamera Ci pomoże jak się zaczepi o coś ?![]()
![]()
To coby się nic nie posrało w tej posraciGość. pisze:Czy można u Ciebie zamówić kompletną elektronikę?
Chciałbym skopiować jeśli pozwolisz 1:1 twoję windę.
W takiej posraci mi pasuje idealnie.
micro pisze:prokopcio pisze:nie, ostatnie 10-20m precyzyjnie i powoli już po spadnięciu.
A co jak się gdzieś zachaczy na tych 20 metrach , zatrzyma zwijanie ?
AndRand pisze:micro pisze:prokopcio pisze:nie, ostatnie 10-20m precyzyjnie i powoli już po spadnięciu.
A co jak się gdzieś zachaczy na tych 20 metrach , zatrzyma zwijanie ?
Dość proste rozwiązanie - stawiać wyciągarkę w odległości większej niż 20 m od krzaków
możesz to sprecyzować?der pisze:Brak krzaków to podstawowy warunek do startu holowanego z liną zwijaną.
JarekPG pisze:Gratuluję za doprowadzenie projektu do końca.
no to teraz czas na drona nie wierzyłem początkowo że to wszytko odbędzie się na takim poziomie jak na garażowe warunki super. Szkoda ze takich zabawek nie było 10lat temu.
Moderator pisze:Andrzejku, załóż sobie konto na forum, nie będziesz musiał prosić o akceptację każdego posta. Trwa weekendowa wyprzedaż, teraz konto do końca roku za free, potem też.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość