WYDZIELONE: Wycieczki personalne na temat zarządu PSP

Tu można się naparzać do woli. W zasadzie tylko dla koneserów gatunku
surmat
Latam: Tylko z Napędem
Doświadczenie: Sympatyk
Kontakt:

Re: Paralotniowe prezenty znalezione pod choinką

Postautor: surmat » 03 stycznia 2017, 01:37

Andrzejt pisze:Kurde, #SPECU, czekałem aż odpowiesz w temacie o PSP, tłumaczyłem sobie że pewnie nie miałeś czasu do tej pory poczytać naszego forum i dlatego nie widzę żadnego sprostowania, przyznania się że Cię poniosło, strzeliłes gafe na maxa, wiesz że zrobiłeś źle itp, ale widzę że Ty to czytasz i? Sorry bo wiem że na prawdę dużo dobrego robisz dla naszej społecznosci wbrew wielu decydentom którzy Cie oczerniaja. Ale Ty Ty chyba faktycznie zamiast jaj masz... szpare między nogami. Przeginam za pewne w bezpośredniością, ale poziom mojej irytacji w tym temacie przekroczył granice

Mimo tego, że admin się nie popisał, to prośba aby jednak pisać w temacie, którego nasz wpis dotyczy - inaczej dokładamy ręki do "zaniżania poziomu". Gdyby ktoś tu chciał pisać o czymś innym niż "Paralotniowe prezenty znalezione pod choinką" to może jednak przemyśli czy nie warto się powstrzymać. Dziękuję Andrzejowi za ten wpis, ale jeden taki niech tutaj wystarczy ;)
No i aby pozostać przy temacie to napisz Andrzeju co dostałeś pod choinkę ;)
Ja książkę - nie o lataniu, ale pomogła mi zrozumieć (chyba) czemu mi przeszła ochota do częstego latania.
_______
pozdr,TS

SP8EBC
Latam: Nie latam
Doświadczenie: Były Pilot
Kontakt:

Re: Paralotniowe prezenty znalezione pod choinką

Postautor: SP8EBC » 03 stycznia 2017, 13:39

Andrzejt pisze:Kurde, #SPECU, czekałem aż odpowiesz w temacie o PSP, tłumaczyłem sobie że pewnie nie miałeś czasu do tej pory poczytać naszego forum i dlatego nie widzę żadnego sprostowania, przyznania się że Cię poniosło, strzeliłes gafe na maxa, wiesz że zrobiłeś źle itp, ale widzę że Ty to czytasz i? Sorry bo wiem że na prawdę dużo dobrego robisz dla naszej społecznosci wbrew wielu decydentom którzy Cie oczerniaja. Ale Ty Ty chyba faktycznie zamiast jaj masz... szpare między nogami. Przeginam za pewne w bezpośredniością, ale poziom mojej irytacji w tym temacie przekroczył granice

Edtit admin ZG: nie mogę tego posta przenieść z poziomu komórki do MMA. Czy któryś z adminów to zrobi?

Przy okazji przeniosłem do właściwego działu, bo faktycznie w prezentach para nie bardzo to pasowało. Jeżeli chodzi o resztę to nie będę do tego wracał, bo było by to takie samo dolewanie benzyny do ognia jak cała reszta. Po prostu nie zamierzam uczestniczyć już w tej gównoburzy i tyle. Mój błąd polegał na tym, ze dałem się sprowokować TS na jego agresywne zaczepki i zacząłem z nim wchodzić w zbędną dyskusję. Kolejnym błędem było liczenie na to, że wywalenie swojego i jego posta zamknie temat. W sumie, ze względu na bardzo agresywną i wulgarną retorykę (TS w szczególności, ale również i moją) tak, czy inaczej nadawało się to wyłącznie do /dev/null ale jak już Uriuk stwierdził lepiej żeby zrobiła to osoba trzecia.

Więcej nie zamierzam pisać. Jak wspominałem preferuję kontakt wyłącznie telefoniczny (patrz numer w podpisie) i w sumie powinienem trzymać się tylko niego. Obydwoje Andrzej wiemy, że na fonii nasza rozmowa przebiegała by inaczej i z pewnością nie poruszył byś tematu mojego krocza i tego co się tam znajduje.

Ja wiem swoje, a TS wie swoje. Ten stan się zapewne prędko nie zmieni i nie ma sensu próbować przeciągać się na siłę. Wiele jest osób, które mają różne wizję na to co i jak PSP powinno robić. Jednakże z ich strony kończy się jedynie na gadaniu i wszyscy wiemy, że nic więcej robić nie będą.
Mateusz Lubecki
tel: +48 660 43 44 46

Wróć do „MMA”