wydzielone - żarty Dziubdziusia

Tu można się naparzać do woli. W zasadzie tylko dla koneserów gatunku
Dziubdziusek

Re: wydzielone - żarty Dziubdziusia

Postautor: Dziubdziusek » 10 marca 2017, 13:22

Czesc Marcus

Nie za bardzo mogę się z Toba prywatnie skontaktować bo system wymaga żebym był zalogowany.
Próbowałem logować się pod innym nickiem ale otrzymuje info ze użytkownik o takim email adresie (pawelcypel@gmail.com) jest juz zarejestrowany.
Jeżeli będziesz dysponował wolna chwilka i uważasz ze mój punishment jest wystarczający, to jak dasz rade cos wymodzić to przywróć mnie do łask ze się tak wyrażę.
Również przepraszam za moje niestosowne zachowanie.
Pozdrwaiam serdecznie

Awatar użytkownika
Marcus Biesioroff
Latam: Tylko Swobodnie
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany

Re: wydzielone - żarty Dziubdziusia

Postautor: Marcus Biesioroff » 12 marca 2017, 22:24

Cześć Paweł, (Dziubdziusek) napisałem Ci w podanym mailu dane do logowania i to, że ja naprawdę nie żywię urazy ;) Jeśli mogę prosić podpisuj się też imieniem i nazwiskiem, chyba, że Dziubdziusek to Twój oficjalny nick do którego się poczuwasz. :)

Tak na marginesie, jest wielki napływ spambotów, które używają zupełnie losowych nicków, nie jesteśmy w stanie ich wszystkich zweryfikować i duża część zostaje po prostu niewpuszczona, bo ma dziwne adresy, może się zdarzyć, że ktoś się nie załapie i proszę, żeby nikt nie miał pretensji z góry.

Pozdrawiam biesior
Lubię patrzeć na niebo, bo wiem, że go nie wyasfaltują

Wróć do „MMA”