Only21 pisze:Jacki kiedy Ty chcesz cokolwiek się nauczyć jak Ty siedzisz tylko przy komputerze?
Przeczytaj co odpisala Tobie Latawica w innym temacie i przemyśl to wieczorem
Ps. Gacie jak kupujesz to też na forum pytasz czy mama Ci wybiera...
Skąd wiesz ze siedzę? Widzę że tu co niektórzy to naprawde mają czas, a ja mam chwilowe jakby pragnienie pochłonięcia wiedzy teoretycznej...
Latac to przyznam sie od miesiaca nie latałem bo nie mam i na cyzm i czasu i gdzie, bo jechać 100 km do najblizszego lądowiska to mi sie nie kalkuluje o tej porze roku . Zima nie dla mnie zatoki sie odzywaja a z katarem nie bede latał , wiec ten kres niestety nie jest dla mnie. Jedynie co moge obecnie robić to przygotowanie kondycyjne i teoretyczne i robię to lepiej coś robić niż nic . Myśłe że z tych 10tys co ma świadecwo to tak naprawdę lata nie wiecej niz połowo a więc mamy 5 tysiecy aktywnych co przynajmniej raz w roku polata sobie.
Only 21 patrz na realia , posiedze miesiac dwa potem sobie odpuszcż,polatam zdobede nowe dosiadczenia znowu mnie tu usłyszycie bo znowu przyjdą nowe pytania do głowy. Przestańcie tak najezdząc na ludzi co próbują powiedzmy ukorzenić sobie tą pasję, co niektórych odzywki po prostu znechęcają do tego sportu. Jaki macie w tym cel, dzieląc środowisko na lepszych i gorszych bo ten lata więcej a ten mniej . sorry panowie ale dziwi mnie postawa instruktorów że po prostu tego nie temperują, tu zaglądaja osoby co są z ciekawości , a spotykaja siez agresją. tu pytania absolwenci szkół boją sie zadać bo wyskakuje jeden czy drugi z tekstem że nie znasz się nie latasz nie jesteś partnerem do rozmów dla nas. Nie to nie ale nie dziwcie sie że jest jak jest bo to wynik podejscia do tego sportu.
dobra dzisiaj juz sie nie odzywam, póki pogoda mam inne hobby jeszcze i spory do uprawiania