Kursant wie lepiej jak ma sie szkolić

Tu można się naparzać do woli. W zasadzie tylko dla koneserów gatunku
Awatar użytkownika
Zbyszek Gotkiewicz
Doświadczenie: Instruktor
Kontakt:

Re: Kursant wie lepiej jak ma sie szkolić

Postautor: Zbyszek Gotkiewicz » 16 sierpnia 2020, 11:57

Też miałem ochotę na kciuk w dół, ale chciałem dać szocikowi szansę. To co robi to trollowanie i dobrze by było, żeby szocik przynajmniej jednym zdaniem nawiązał do tematu wątku lub grupy.
Zbyszek Gotkiewicz

fotolot
Latam: Tylko z Napędem
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany

Postautor: fotolot » 16 sierpnia 2020, 22:10

Zbyszek Gotkiewicz pisze:..To co robi to trollowanie i dobrze by było, żeby szocik przynajmniej jednym zdaniem nawiązał do tematu wątku lub grupy.

Zbyszek, pytałem tutaj o motywy ,konkretnych sprawcow tego co akurat mi wygląda na bezpodstawną grupową szykane. Ale jeśli przy okazji ;) ,zaprezentowałeś tu swoje kryteria oceny wobec tylko tych trzech słów czyjejś odpowiedzi . To "dobrze by było" abyś był łaskaw zauważyć też ,że czytając
wstecz wypowiedzi innych i twoje wg. takich kryteriów, rownie "dobrze" możesz określić waszą aktywność jako "zmasowany atak megatroli" :shock:
Jako niezależnemu trollowi ,nasuwa mi się zapytanie czy łączą tą grupen jakieś skrywane uczucia i zorganizowana wzajemna adoracja oraz czuwanie czy to tylko indywidualny namiętny spontan erotyki perwersyjnej? ;)

Awatar użytkownika
Zbyszek Gotkiewicz
Doświadczenie: Instruktor
Kontakt:

Postautor: Zbyszek Gotkiewicz » 16 sierpnia 2020, 23:00

Z czystym sumieniem mogę napisać że moje trollowanie jest równoważne sporą dawką tekstów dotyczących latania :)
Zbyszek Gotkiewicz

Wróć do „MMA”