Czesc Marcus
Nie za bardzo mogę się z Toba prywatnie skontaktować bo system wymaga żebym był zalogowany.
Próbowałem logować się pod innym nickiem ale otrzymuje info ze użytkownik o takim email adresie (pawelcypel@gmail.com) jest juz zarejestrowany.
Jeżeli będziesz dysponował wolna chwilka i uważasz ze mój punishment jest wystarczający, to jak dasz rade cos wymodzić to przywróć mnie do łask ze się tak wyrażę.
Również przepraszam za moje niestosowne zachowanie.
Pozdrwaiam serdecznie
wydzielone - żarty Dziubdziusia
- Marcus Biesioroff
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Re: wydzielone - żarty Dziubdziusia
Cześć Paweł, (Dziubdziusek) napisałem Ci w podanym mailu dane do logowania i to, że ja naprawdę nie żywię urazy Jeśli mogę prosić podpisuj się też imieniem i nazwiskiem, chyba, że Dziubdziusek to Twój oficjalny nick do którego się poczuwasz.
Tak na marginesie, jest wielki napływ spambotów, które używają zupełnie losowych nicków, nie jesteśmy w stanie ich wszystkich zweryfikować i duża część zostaje po prostu niewpuszczona, bo ma dziwne adresy, może się zdarzyć, że ktoś się nie załapie i proszę, żeby nikt nie miał pretensji z góry.
Pozdrawiam biesior
Tak na marginesie, jest wielki napływ spambotów, które używają zupełnie losowych nicków, nie jesteśmy w stanie ich wszystkich zweryfikować i duża część zostaje po prostu niewpuszczona, bo ma dziwne adresy, może się zdarzyć, że ktoś się nie załapie i proszę, żeby nikt nie miał pretensji z góry.
Pozdrawiam biesior
Lubię patrzeć na niebo, bo wiem, że go nie wyasfaltują