Andrzejt pisze:Kurde, #SPECU, czekałem aż odpowiesz w temacie o PSP, tłumaczyłem sobie że pewnie nie miałeś czasu do tej pory poczytać naszego forum i dlatego nie widzę żadnego sprostowania, przyznania się że Cię poniosło, strzeliłes gafe na maxa, wiesz że zrobiłeś źle itp, ale widzę że Ty to czytasz i? Sorry bo wiem że na prawdę dużo dobrego robisz dla naszej społecznosci wbrew wielu decydentom którzy Cie oczerniaja. Ale Ty Ty chyba faktycznie zamiast jaj masz... szpare między nogami. Przeginam za pewne w bezpośredniością, ale poziom mojej irytacji w tym temacie przekroczył granice
Mimo tego, że admin się nie popisał, to prośba aby jednak pisać w temacie, którego nasz wpis dotyczy - inaczej dokładamy ręki do "zaniżania poziomu". Gdyby ktoś tu chciał pisać o czymś innym niż "Paralotniowe prezenty znalezione pod choinką" to może jednak przemyśli czy nie warto się powstrzymać. Dziękuję Andrzejowi za ten wpis, ale jeden taki niech tutaj wystarczy
No i aby pozostać przy temacie to napisz Andrzeju co dostałeś pod choinkę
Ja książkę - nie o lataniu, ale pomogła mi zrozumieć (chyba) czemu mi przeszła ochota do częstego latania.