MMA drugie starcie
- Zbyszek Gotkiewicz
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Re: MMA drugie starcie
Złośliwość zawsze kojarzyła mi się z inteligencją. Czyli na takie działania trzeba by znaleźć inne określenie. Zawiść?
Zbyszek Gotkiewicz
- JarekJx
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
- Kontakt:
Robię swoje
dzis nuz chyba ParaSofa 6 będzie , od wczoraj sie uploaduje
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

JarekJx #ParaSofa #TryFly
-
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Uczeń
JarekJx pisze:Nie wiem czemu są goście którzy podejmują wysiłek aby powiedzieć całemu światu że czegoś nie kupią. .
Na ten przykład chcą być sławni w internecie.
Bosze- podoba się- bierzesz, nie podoba szukasz innej opcji zadawalającej u sprzedawcy lub , jak jej nie ma to szukasz gdzie indziej. Ale zawsze się można rozwinąć i pobić pianę tu i tam ( tylko- po co? )
- JarekJx
- Kontakt:
[HEAVY BLACK HEART]️
- Zbyszek Gotkiewicz
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Dominika pisze:JarekJx pisze:Nie wiem czemu są goście którzy podejmują wysiłek aby powiedzieć całemu światu że czegoś nie kupią. .
Na ten przykład chcą być sławni w internecie.
Bosze- podoba się- bierzesz, nie podoba szukasz innej opcji zadawalającej u sprzedawcy lub , jak jej nie ma to szukasz gdzie indziej. Ale zawsze się można rozwinąć i pobić pianę tu i tam ( tylko- po co? )
Stawiam na męska naturę . Facet musi komuś jebnąć żeby pokazać że zajmuje wyższą pozycję społeczną. Taka kolejność dziobania jak u kur. Zwykła biologia. Trochę to irytuje gdy intelekt tez pozostaje na poziomie ptasiego móżdżka i nie kontroluje odruchów które powstały miliony lat temu.
Zbyszek Gotkiewicz
- der
ta by pasowała Walterowi
.
Pod warunkiem, że jeszcze Szerszenie sprzedaje

Pod warunkiem, że jeszcze Szerszenie sprzedaje

JarekJx pisze:Bardzo praktyczny wzór i polecam , firma ta nie miała czegoś takiego w ofercie to był nasz pomysł bo z firma nawiązałem współpracę przy zakupie kominiarki . Tak wiec odnośnie tego wkładu do odkurzacza to ta czarna bluza jest tylko bazą , największe koszty to druk ktory nie jest nadrukiem jak w przypadku ozona niviuka itp tylko jest drukowana przed szyciem bezpośrednio sam materiał wiec nic tam sie nie odklei czy spikerze , do tego dochodzi projekt o którego cenę nawet nie pytajby wypuścili nam bluzy TryFly zamowienie musi byc minimum 30szt za ktore trzeba najpierw zapłacić
. Dogadanie i finalizacja wraz z praca na to przeznaczone trwała 2 miesiące , nie dziwie sie ze cena wydaje sie spora różnica ale my te bazy mamy taniej niż na Allegro ale to tylko baza
pozdrawiam
W takim razie gratuluje świetnego pomysłu. Doskonale rozumiem ze koszty małych serii sa ogromne, ale życzę Tobie by sprawa sie rozkręciła bo pomysl super. Nie przepadam za zielonym ale ogólnie projekt fajny wiec trzymam kciuki.
Pozdrawiam
- JarekJx
- Kontakt:
Dziękuje
juz myślałem ze tego nie zrozumiesz a tu taka miła niespodzianka 

-
...też byłem zainteresowany ww bluzą.Właściwie temat odpuściłem po uzyskaniu informacji ze bluza pozostaje w jedynym kolorze zielonym.Moze się czepiam ale fajnie byłoby mieć wybór w kolorach tak aby już lans poszedł na całośc i dopasować kolorystyki odzienia zewnętrznego ze skarpetkami na przykład. ( taki żart )Może po uzyskaniu informacji o które pyta w sposb baaardzo poprawny Ciacholot skłoniłbym sie do zakupu,więc Jarku Jx rozwin temat jeśli to nie tajemnica.Tak po prostu ,w celach rozwojowych ...
Pozdrawiam
Gzregorz
Pozdrawiam
Gzregorz
- JarekJx
- Kontakt:
Przecież napisałem 

- JarekJx
- Kontakt:
W temacie Bluza poszukaj na forum 

-
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Panie Jarku,
Tak z boku, pozwolę sobie na refleksję.
Oglądałem ParaSofę i przyjmowałem ją taką, jak jaka jest. Nie wnikałem w kolor skarpetek, świecące komórki, ustawianie planu, szumy itp. głupoty. Skupiałem się na wiedzy, którą próbował przekazać gość "sofy". Próbował, bo czasem dość skutecznie udawało się Panu mu przerywać i wplatać swoją opowieść jak to Pan sobie świetnie poradził w podobnej, ale nie do końca, sytuacji. Pierwsze koty za płoty. Kibicowałem.
Pamiętam też, jak TryFly zaczynało istnieć na "preclach". Na początku 2014 Lojak was zdiagnozował jako "sprytny chwyt marketingowy ".
Miał facet czuja. Wróżbita Maciej normalnie:)
I teraz mam zagwozdkę.
Pisał Pan, że niby wszystko "non profit", ale z bluzami to pojechaliście. Nie neguję tego, za ile sprzedajecie, bo projekt i wdrożenie kosztuje.Rozumiem. Tylko cały "image" legł w gruzach po tekście "wkład od odkurzacza". Poważnie? Zielony kolor i logo TryFly tak bardzo podniosło wartość i właściwości termiczne tkaniny, że identyczne bluzy bez kolorów i logo są tylko "wkładami"? Poważnie? Kontrahent pewnie jest wniebowzięty.
Były widoki, po Pańskich zapowiedziach, że zrodzi się z tego polski portal podobny do flybubble albo testblog podobny do prowadzonego przez Ziada.
Marzenia...
PS
Chyba jest Pan pierwszym paralotniarzem, który powiedział innemu paralotniarzowi "nie jesteśmy na ty".
Tak z boku, pozwolę sobie na refleksję.
Oglądałem ParaSofę i przyjmowałem ją taką, jak jaka jest. Nie wnikałem w kolor skarpetek, świecące komórki, ustawianie planu, szumy itp. głupoty. Skupiałem się na wiedzy, którą próbował przekazać gość "sofy". Próbował, bo czasem dość skutecznie udawało się Panu mu przerywać i wplatać swoją opowieść jak to Pan sobie świetnie poradził w podobnej, ale nie do końca, sytuacji. Pierwsze koty za płoty. Kibicowałem.
Pamiętam też, jak TryFly zaczynało istnieć na "preclach". Na początku 2014 Lojak was zdiagnozował jako "sprytny chwyt marketingowy ".
Miał facet czuja. Wróżbita Maciej normalnie:)
I teraz mam zagwozdkę.
Pisał Pan, że niby wszystko "non profit", ale z bluzami to pojechaliście. Nie neguję tego, za ile sprzedajecie, bo projekt i wdrożenie kosztuje.Rozumiem. Tylko cały "image" legł w gruzach po tekście "wkład od odkurzacza". Poważnie? Zielony kolor i logo TryFly tak bardzo podniosło wartość i właściwości termiczne tkaniny, że identyczne bluzy bez kolorów i logo są tylko "wkładami"? Poważnie? Kontrahent pewnie jest wniebowzięty.
Były widoki, po Pańskich zapowiedziach, że zrodzi się z tego polski portal podobny do flybubble albo testblog podobny do prowadzonego przez Ziada.
Marzenia...
PS
Chyba jest Pan pierwszym paralotniarzem, który powiedział innemu paralotniarzowi "nie jesteśmy na ty".
- JarekJx
- Kontakt:
Przykro mi , ze tak Pan postrzega niektóre fakty . Oczywiście ze ParaSofa jest non profit i oczywistym jest fakt ze na bluzach zarabiamy . Zeby wdrożyć cele jakie mamy , miedzy innymi wyjazdy na zawody by relacjonować je na żywo dla "Was" potrzebne sa środki . Mamy cały biznes plan by polskie paralotniarstwo rozwinąć na wyższy poziom stad na początek bluzy . Z tych środków pokryjemy wyjazd , połączenie internetowe itp . Jeżeli zaś chodzi o mój sposób wypowiedzi w tym wątku to sa one odpowiedzia w taki sam sposób . Akcja - reakcja . Tak druk kosztuje , miesiąc pracy nad projektem ciągłym siedzeniu przed komputerem nawet w 2% nie odłożą sie na pieniądze jakie na tych bluzach zarobiliśmy . Prywatnie jestem przedsiębiorca od 2005 roku i trochę juz na ten temat wiem i wek także ze nikt nie zwróci czasu jaki człowiek poświęca dla dobra innych . Pozdrawiam
- JarekJx
- Kontakt:
Nie podoba sie Panu moja działalność , ma Pan do tego pełne prawo i szanuje to . Pozdrawiam
-
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Nigdzie nie napisałem, że mi się nie podoba. Nie pisałem też, że zarabianie jest złe.
Jestem tylko trochę zawiedziony, że z "fajnie zakręconego Jarka", tak Pana postrzegałem, został "Pan Jarek".
Powodzenia w realizacji kolejnych projektów.
Jestem tylko trochę zawiedziony, że z "fajnie zakręconego Jarka", tak Pana postrzegałem, został "Pan Jarek".
Powodzenia w realizacji kolejnych projektów.