hej,
od dluzszego czasu mam taka sytuacje ze co kilka dni na telefonie trace zalogowana sesje. oczywiscie kazdorazowo zaznaczam opcje zeby zapamietac sesje. uzywam chrome'a na androidzie. inne fora zapamietuja logowanie poprawnie. rowniez pgforum na kompie (chrome i ff) trzyma sesje. jakis pomysl?
klucz logowania
-
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
klucz logowania
pzdr,
/Szymon
/Szymon
- Zbyszek Gotkiewicz
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
- Marcus Biesioroff
Re: klucz logowania
Nie wiem z czym to jest związane, ale na komórce mam tak samo, komputery nie mają problemów.
Protip: użyj jakiś password manager i problem z głowy
Protip: użyj jakiś password manager i problem z głowy
Lubię patrzeć na niebo, bo wiem, że go nie wyasfaltują
-
to nie problem z glowy tylko workaround na naszej stronie stowarzyszeniowej tez mamy forum oparte o php bb i ten problem nie wystepuje. malo tego chwile temu mielismy jakas przedpotopowa wersje, ostatnio zrobilismy upgrade do w miare swiezej i jest git caly czas.
Wyczyscilem wszystkie klucze w ustawieniach profilu, a mialem ich kilkadziesiat dla tych samych adresow IP i zobaczymy czy to cos zmieni.
Wyczyscilem wszystkie klucze w ustawieniach profilu, a mialem ich kilkadziesiat dla tych samych adresow IP i zobaczymy czy to cos zmieni.
pzdr,
/Szymon
/Szymon
- prokopcio
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
też czasem na telefonie mi się wyloguje ( chyba częściej niż Tobie ) ale nie widzę najmniejszego problemu sporadycznego kliknięcia przycisku zaloguj ( login i hasło mam zapamiętane ) . Tym bardziej jak piszesz że to co kilka dni.
Łukasz Prokop