Moje przesłanie do przeciwników bezwarunkowej pomocy Ukrainie i zwolenników Ruskiej agresji z Putinem na czele.
Trzeba mieć świadomość, że jeśli nie damy rady jakąkolwiek pomocą i innymi metodami nacisku na Rosje, odsunąć od władzy tego psychopaty to za chwilę będzie on "Kolbami łomotać do naszych drzwi". Po czym je wyważy i nie będzie patrzył kim jesteś.
Twojemu ojcu złamie szczękę, Twoją córkę i matkę zastrzeli, zgwałci Twoją kobietę, Ciebie skatuje i zostawi połamanego, zdemoluje Ci wszystko na co brałeś kredyty i odjedzie Twoim autem przejeżdżając po nogach sąsiada. To jest wojna powie i tyle.
Permamentny ban dla micro i klementa
-
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Były Pilot
Re: Permamentny ban dla micro i klementa
Mariusz Kilian
-
Jeśli źle zrozumiałem i jest tak jak pisze der, że chodzi o minusowanie postów przeciwnych wojnie i Putinowi to
PRZEPRASZAM fireman.uns-a
Błąd naprawiam i przyznaję się pokornie, żem opacznie zrozumiał. Dziękuję der-owi za nawrócenie.
jestem trochę w biegu bo czasu mało, a tam giną ludzie...
Proszę fireman.uns-a o rozszerzenie wypowiedzi tak, aby rozwiać wątpliwości i jednoznacznie określić jej charakter.
Tak czy inaczej teraz jadę z tym co mam na spotkanie ze Zbyszkiem.
PRZEPRASZAM fireman.uns-a
Błąd naprawiam i przyznaję się pokornie, żem opacznie zrozumiał. Dziękuję der-owi za nawrócenie.
jestem trochę w biegu bo czasu mało, a tam giną ludzie...
Proszę fireman.uns-a o rozszerzenie wypowiedzi tak, aby rozwiać wątpliwości i jednoznacznie określić jej charakter.
Tak czy inaczej teraz jadę z tym co mam na spotkanie ze Zbyszkiem.
Mariusz Kilian
-
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Ciacho- chodziło mi o osoby minusujące posty takie, jak np. mój poprzedni:
Odniosłem się tu do postów micro i Klemensa z początku tego wątku.
Widać, nie byłem wystarczająco precyzyjny.
Pozdrawiam.
fireman.uns pisze:Można też załatwić sprawę jak z Wieśkiem. Określona liczba minusów przy poście będzie oznaczała bana na 24h/tydzień/ miesiąc/ itd.
Nie jestem fanem ukraińskiej polityki, ale tych dwóch forowiczów, rzeczywiście pisze jak ruskie trolle...
Pozdrawiam.
-
fireman.uns pisze:Ciacho- chodziło mi o osoby minusujące posty takie, jak np. mój poprzedni:fireman.uns pisze:Można też załatwić sprawę jak z Wieśkiem. Określona liczba minusów przy poście będzie oznaczała bana na 24h/tydzień/ miesiąc/ itd.
Nie jestem fanem ukraińskiej polityki, ale tych dwóch forowiczów, rzeczywiście pisze jak ruskie trolle...
Pozdrawiam.
Jeszcze raz przepraszam.
Dobrze, że der mnie wyprowadził z błędu.
Pogubiłem się bo wściekłość mnie bierze na to wszystko, ale nie jesteśmy bezradni i działamy jak umiemy.
Mariusz Kilian
- prokopcio
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Problem z kciukami polega na tym, że te plusy i minusy wpływają na konto "reputacji" autora a nie tylko postu.
Jeśli ktoś np. wstawi filmik z Ruskiem który zabija cywila to dać łapkę w górę czy w dół ?
Jeśli ktoś np. wstawi filmik z Ruskiem który zabija cywila to dać łapkę w górę czy w dół ?
Łukasz Prokop
- Zbyszek Gotkiewicz
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
prokopcio pisze:Problem z kciukami polega na tym, że te plusy i minusy wpływają na konto "reputacji" autora a nie tylko postu.
Każde zabijanie To kciuk w dół.
Zbyszek Gotkiewicz
-
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Akrobata
prokopcio pisze:Problem z kciukami polega na tym, że te plusy i minusy wpływają na konto "reputacji" autora a nie tylko postu.
Oczywiście że w górę, bo każdy zarejestrowany dowód zbrodni przeciwko ludzkości wyciągnięty na tapetę pozwoli lepiej rozprawić się ze złoczyńcami. Bardzo ważny jest opis pod filmem dlaczego ktoś to wrzuca. Jeżeli jest słuszna argumentacja to nie widzę nic złego w dawaniu łapy w górę mimo że content jest bardzo wrażliwy.
Jarek Borowiec | www.flyordie.info