Permamentny ban dla micro i klementa

Kwestie techniczne i nie tylko...
ciacholot
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Były Pilot

Re: Permamentny ban dla micro i klementa

Postautor: ciacholot » 28 lutego 2022, 10:27

Moje przesłanie do przeciwników bezwarunkowej pomocy Ukrainie i zwolenników Ruskiej agresji z Putinem na czele.

Trzeba mieć świadomość, że jeśli nie damy rady jakąkolwiek pomocą i innymi metodami nacisku na Rosje, odsunąć od władzy tego psychopaty to za chwilę będzie on "Kolbami łomotać do naszych drzwi". Po czym je wyważy i nie będzie patrzył kim jesteś.
Twojemu ojcu złamie szczękę, Twoją córkę i matkę zastrzeli, zgwałci Twoją kobietę, Ciebie skatuje i zostawi połamanego, zdemoluje Ci wszystko na co brałeś kredyty i odjedzie Twoim autem przejeżdżając po nogach sąsiada. To jest wojna powie i tyle.
Mariusz Kilian

ciacholot

Postautor: ciacholot » 28 lutego 2022, 10:30

Jeśli źle zrozumiałem i jest tak jak pisze der, że chodzi o minusowanie postów przeciwnych wojnie i Putinowi to

PRZEPRASZAM fireman.uns-a

Błąd naprawiam i przyznaję się pokornie, żem opacznie zrozumiał. Dziękuję der-owi za nawrócenie.

jestem trochę w biegu bo czasu mało, a tam giną ludzie...

Proszę fireman.uns-a o rozszerzenie wypowiedzi tak, aby rozwiać wątpliwości i jednoznacznie określić jej charakter.

Tak czy inaczej teraz jadę z tym co mam na spotkanie ze Zbyszkiem.
Mariusz Kilian

fireman.uns
Latam: Tylko Swobodnie
Doświadczenie: Świeżak po Kursie

Postautor: fireman.uns » 28 lutego 2022, 22:21

Ciacho- chodziło mi o osoby minusujące posty takie, jak np. mój poprzedni:
fireman.uns pisze:Można też załatwić sprawę jak z Wieśkiem. Określona liczba minusów przy poście będzie oznaczała bana na 24h/tydzień/ miesiąc/ itd.
Nie jestem fanem ukraińskiej polityki, ale tych dwóch forowiczów, rzeczywiście pisze jak ruskie trolle...

Odniosłem się tu do postów micro i Klemensa z początku tego wątku.

Widać, nie byłem wystarczająco precyzyjny.
Pozdrawiam.

ciacholot

Postautor: ciacholot » 01 marca 2022, 07:22

fireman.uns pisze:Ciacho- chodziło mi o osoby minusujące posty takie, jak np. mój poprzedni:
fireman.uns pisze:Można też załatwić sprawę jak z Wieśkiem. Określona liczba minusów przy poście będzie oznaczała bana na 24h/tydzień/ miesiąc/ itd.
Nie jestem fanem ukraińskiej polityki, ale tych dwóch forowiczów, rzeczywiście pisze jak ruskie trolle...

Odniosłem się tu do postów micro i Klemensa z początku tego wątku.

Widać, nie byłem wystarczająco precyzyjny.
Pozdrawiam.

Jeszcze raz przepraszam.
Dobrze, że der mnie wyprowadził z błędu.
Pogubiłem się bo wściekłość mnie bierze na to wszystko, ale nie jesteśmy bezradni i działamy jak umiemy.
Mariusz Kilian

Awatar użytkownika
prokopcio
Doświadczenie: Świeżak po Kursie

Postautor: prokopcio » 01 marca 2022, 16:29

Problem z kciukami polega na tym, że te plusy i minusy wpływają na konto "reputacji" autora a nie tylko postu.
Jeśli ktoś np. wstawi filmik z Ruskiem który zabija cywila to dać łapkę w górę czy w dół ?
Łukasz Prokop

Awatar użytkownika
Zbyszek Gotkiewicz
Doświadczenie: Instruktor
Kontakt:

Postautor: Zbyszek Gotkiewicz » 01 marca 2022, 16:34

prokopcio pisze:Problem z kciukami polega na tym, że te plusy i minusy wpływają na konto "reputacji" autora a nie tylko postu.
Jeśli ktoś np. wstawi filmik z Ruskiem który zabija cywila to dać łapkę w górę czy w dół ?

Każde zabijanie To kciuk w dół.
Zbyszek Gotkiewicz

JaroXS
Latam: Tylko Swobodnie
Doświadczenie: Akrobata

Postautor: JaroXS » 01 marca 2022, 16:34

prokopcio pisze:Problem z kciukami polega na tym, że te plusy i minusy wpływają na konto "reputacji" autora a nie tylko postu.

Oczywiście że w górę, bo każdy zarejestrowany dowód zbrodni przeciwko ludzkości wyciągnięty na tapetę pozwoli lepiej rozprawić się ze złoczyńcami. Bardzo ważny jest opis pod filmem dlaczego ktoś to wrzuca. Jeżeli jest słuszna argumentacja to nie widzę nic złego w dawaniu łapy w górę mimo że content jest bardzo wrażliwy.
Jarek Borowiec | www.flyordie.info

Wróć do „Sprawy Forum”