Cześć.
Drodzy admini, założyłem sobie konto na PGForum, a raczej chciałem założyć i wszystko było by OK, gdybym dostał maila do aktywacji.
Mail nigdy nie dotarł.
Czy można to jakoś pchnąć do przodu ?
Login: Rumun
mail: rumun10@interia.pl
Problem z kontem na PGForum
Re: Problem z kontem na PGForum
Mam podobnie (Użytkownik o podanej nazwie jest nieaktywny. W przypadku problemów z aktywacją konta, proszę skontaktować się z administratorem witryny). Proszę o weryfikację.
nonanon
nonanon
u mnie jest to samo. Zarejestrowałem się ale nigdy nie mogłem się zalogować. użytkownik baad78
-
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Uczeń
uriuk pisze:Aktywowalem ponownie, może pomoże.
Jest w porządku, dziękuję.
Łukasz Śnioszek
- Zbyszek Gotkiewicz
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Koledzy. Wy naprawdę nie macie nazwisk? Nazwisko to żaden wstyd. Naprawdę!!!
Zbyszek Gotkiewicz
Dzień dobry,
Można prosić o reset hasła dla konta "ugryzek"? Albo zapomniałem hasła, albo coś się popsuło, a reset hasła przez stronę nie działa (mail nie dociera na mój adres email ma~.ja~@gmail.com), próbowałem kilkukrotnie na przestrzeni ostatnich dni.
Gdy teraz próbuję się logować jeszcze jakimiś innymi wersjami hasła, które potencjalnie mogłem ustawić to pojawia się błąd:
Można prosić o reset hasła dla konta "ugryzek"? Albo zapomniałem hasła, albo coś się popsuło, a reset hasła przez stronę nie działa (mail nie dociera na mój adres email ma~.ja~@gmail.com), próbowałem kilkukrotnie na przestrzeni ostatnich dni.
Gdy teraz próbuję się logować jeszcze jakimiś innymi wersjami hasła, które potencjalnie mogłem ustawić to pojawia się błąd:
SQL ERROR [ mysqli ]
Duplicate entry 'be478f6bfabf11702624ca349fa72963' for key 'PRIMARY' [1062]
Podczas pobierania tej strony wystąpił błąd bazy danych. Jeśli problem będzie się powtarzał, skontaktuj się z administratorem witryny.
To znowu ja, "ugryzek" - można prosić o ręczny reset hasła i wysłanie go na mój adres email przypisany do konta? Reset hasła przez stronę nadal nie działa - mejl z nowym nie dochodzi na skrzynkę, nie ma go w spamie.