Kandydaci do Rady Starszych
- Cezar100
- Latam: Tylko z Napędem
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Re: Kandydaci do Rady Starszych
Ilu w tej radzie ma być ludków, ilu jedna osoba może zgłosić ? Dobra, doczytałem , że 5 osób
Pozdrawiam, Cezar100
- Cezar100
uriuk pisze:Prosze o podawanie swoich propozycji
Proponuje Uriuka i Zbyszka Gotkiewicza.
Nie znam ludzi osobiście ale chciałbym aby w tej radzie zasiadali doświadczeni piloci, z wieloletnia praktyką i sporą wiedzą, Kropka
Pozdrawiam, Cezar100
-
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Były Pilot
Ja proponuję JarkaJx. Reputation (8)
To powszechnie znany rezyser zapraszający na ParaSofę różne osoby co potwierdza obiektywizm.
Zbyszek Gotkiewicz i Uriuk dorobili się tak kontrowersyjnych opinii, że lepiej dla ich dziecka-forum, aby pozwolili mu na samodzielność, co nie oznacza, że w następnej kadencji nie mogli by już sprawować tej szczytnej funkcji.
To powszechnie znany rezyser zapraszający na ParaSofę różne osoby co potwierdza obiektywizm.
Zbyszek Gotkiewicz i Uriuk dorobili się tak kontrowersyjnych opinii, że lepiej dla ich dziecka-forum, aby pozwolili mu na samodzielność, co nie oznacza, że w następnej kadencji nie mogli by już sprawować tej szczytnej funkcji.
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2016, 20:34 przez ciacholot, łącznie zmieniany 1 raz.
Mariusz Kilian
-
Cezar100 pisze:uriuk pisze:Prosze o podawanie swoich propozycji
Proponuje Uriuka i Zbyszka Gotkiewicza.
Nie znam ludzi osobiście ale chciałbym aby w tej radzie zasiadali doświadczeni piloci, z wieloletnia praktyką i sporą wiedzą, Kropka
Swoje doświadczenie zawsze będą mogli przekazać normalnie pisząc.
Mariusz Kilian
- Marcin Kawula
- Latam: Tylko Swobodnie
Proponuję JarkaJx.
-
Ja mysle ze fajnie byloby jakby forum mialo jakies umocowanie, poprzez swoich reprezentantow, w stowarzyszeniach paralotniowych (PSP, Federacja, SILP, ...) tylko czy sa tutaj takie osoby?
pzdr,
/Szymon
/Szymon
- Cezar100
szymon.strus pisze:Ja mysle ze fajnie byloby jakby forum mialo jakies umocowanie, poprzez swoich reprezentantow, w stowarzyszeniach paralotniowych (PSP, Federacja, SILP, ...) tylko czy sa tutaj takie osoby?
Skopiowane żywcem ze strony PSP
"Zbigniew Gotkiewicz
Czyli gotek - założyciel PSP, lata od zawsze, startuje w zawodach, testuje skrzydła, uczy latać, ekspert od spraw bezpieczeństwa"
Generalnie uważam, że w tej radzie powinni zasiadać ludzie z wiedzą i praktyką w PARALOTNIARSTWIE. Osoby które zaproponowałem uważam, że te warunki spełniają dlatego ich kandydatury podałem.
Oczywiście nic nie mam na "-" jeżeli chodzi o JarkaJX- ogólnie trudna sprawa z tymi kandydaturami. Nie znam ludzi, jakie kryterium zastosować ?
Ciacholot, nie do końca się z Tobą zgodzę jeżeli chodzi o kontrowersyjne opinie na temat Uriuka i Gotka, nie koniecznie Oni się dorobili a raczej im dorobiono.
Pozdrawiam, Cezar100
-
Cezar100 pisze:Ciacholot, nie do końca się z Tobą zgodzę jeżeli chodzi o kontrowersyjne opinie na temat Uriuka i Gotka, nie koniecznie Oni się dorobili a raczej im dorobiono.
Całkowicie się z Tobą zgadzam, ale w proponowany przeze mnie sposób urywamy wszelkie spekulacje.
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2016, 00:27 przez sto, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiony znacznik cytatu
Powód: poprawiony znacznik cytatu
Mariusz Kilian
- Cezar100
ciacholot pisze:
Całkowicie się z Tobą zgadzam, ale w proponowany przeze mnie sposób urywamy wszelkie spekulacje.
Mariusz, nie patrzmy na spekulacje, patrzmy na fakty.
Czarek Mazerant
Pozdrawiam, Cezar100
- Cezar100
Nie chcę być natrętny ale chętnie zaproponuje również Kol. "Chrząszcza" Gościa nie znam ale podobno zna się na sprawie
Pozdrawiam, Cezar100
-
Mnie też się wydaje, że Chrząszczu parę razy gdzieś leciał. Jestem za.
Mariusz Kilian
Wciśnięcie tam Uriuka czy Gotka, to chyba najgorsze co możecie zrobić... dla nich samych.
gosc pisze:Wciśnięcie tam Uriuka czy Gotka, to chyba najgorsze co możecie zrobić... dla nich samych.
Nie napisze swojego zdania na ten temat, ale prosze moderatorow o kasowanie wszystkich anonimow (w tym i mnie) wypowiadajacych sie na temat Rady Starszych.
- uriuk
- Site Admin
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Wypowiadac sie moga. Ale niezarejestrowani nie beda mogli glosowac.
Jako anonim moge napisac 50 postow popierajacych kandydata xxx, oczywiscie w kazdym z nich moge podpisac sie inaczej. Proponuje kasowac wypowiedzi anonimow, zeby zarejstrowane osoby podczas glosowania nie sugerowaly sie wypowiedziami anonimowych osob. Takie glosowanie byloby chyba bardziej rzetelne?
- uriuk
- Site Admin
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Moderator ma przy kazdym nicku przycisk, ktorym moze sprawdzic z jakich IP misiaczek pisuje i pod iloma nickami.
Jesli taki orzel sie trafi, to sie troche zdziwi.
A tak naprawde, to prawie wszyscy sa tutaj anonimowi. Tyle ze sa anonimy zarejestrowane i niezarejestrowane.
Jesli taki orzel sie trafi, to sie troche zdziwi.
A tak naprawde, to prawie wszyscy sa tutaj anonimowi. Tyle ze sa anonimy zarejestrowane i niezarejestrowane.
Zapomnialem o adresie ip. Jednak mysle ze anonimowy misiaczek, na upartego moze sobie pozyczac telefony od znajomych osob, zeby wplynac na wynik wyborow. Zarejstrowane osoby teoretycznie tego raczej nie zrobia, chociaz nie kazdy z nich podpisuje sie z nazwiska i imienia.
- micro
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
- Kontakt:
Jeśli lista jeszcze nie zamknięta, to proponuję Cezara100. Gość widać rozsądny, nie wchodzi w żadne zatargi.
Roman Michalak
- Cezar100
micro pisze:Jeśli lista jeszcze nie zamknięta, to proponuję Cezara100. Gość widać rozsądny, nie wchodzi w żadne zatargi.
Cześć,
latam od niedawna ( 3 lata w tym 2 z napędem).Nie znam się na sprawie, raczej czytuję forum ( grupę) niż sie udzielam bo uważam, że mam jeszcze bardzo mało do powiedzenia w temacie latania. W Radzie Starszych powinny zasiadać osoby z jakimś dorobkiem, doświadczeniem w paralotniarstwie ( moim zdaniem) a ja się do takich nie zaliczam ponieważ za krótko w temacie siedzę.
Pozdrawiam, Cezar100