cytowanie selektywne

Kwestie techniczne i nie tylko...
Awatar użytkownika
prokopcio
Posty: 1931
Rejestracja: 21 kwietnia 2016, 07:57
Reputation: 245
Lokalizacja: Grodków
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Świeżak po Kursie

cytowanie selektywne

Postautor: prokopcio » 18 listopada 2019, 21:01

Czemu tu na forum nie mamy cytowania selektywnego? To ten sam silnik jak większość innych forów a wszędzie jest taka opcja.
Może wystarczy, żeby admin coś tam kliknął.
Trudne pytanie to takie, na które nie znasz odpowiedzi.

Awatar użytkownika
uriuk
Site Admin
Posty: 2498
Rejestracja: 24 grudnia 2015, 09:35
Reputation: 388
Lokalizacja: Wrocław
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Instruktor
Kontakt:

Re: cytowanie selektywne

Postautor: uriuk » 18 listopada 2019, 21:20

prokopcio pisze:Może wystarczy, żeby admin coś tam klikną


Wygooglalem, sprzawdzilem organizmem na tym poscie, wiec wrzucam:

"Selektywne cytowanie działa, chociaż jest mało intuicyjne i oczywiste. W interesującym Cię temacie klikasz Odpowiedź lub, jeśli masz włączoną Szybka odpowiedź, to klikasz Pełny edytor. Wtedy w listy postów poniżej edytora, zaznaczasz interesujący Cię fragment i klikasz przycisk cytowania."

Awatar użytkownika
uriuk
Site Admin
Posty: 2498
Rejestracja: 24 grudnia 2015, 09:35
Reputation: 388
Lokalizacja: Wrocław
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Instruktor
Kontakt:

Re: cytowanie selektywne

Postautor: uriuk » 18 listopada 2019, 21:20

uriuk pisze:
prokopcio pisze:Może wystarczy, żeby admin coś tam kliknął


Wygooglalem, sprzawdzilem organizmem na tym poscie, wiec wrzucam:

"Selektywne cytowanie działa, chociaż jest mało intuicyjne i oczywiste. W interesującym Cię temacie klikasz Odpowiedź lub, jeśli masz włączoną Szybka odpowiedź, to klikasz Pełny edytor. Wtedy w listy postów poniżej edytora, zaznaczasz interesujący Cię fragment i klikasz przycisk cytowania."

Awatar użytkownika
prokopcio
Posty: 1931
Rejestracja: 21 kwietnia 2016, 07:57
Reputation: 245
Lokalizacja: Grodków
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Świeżak po Kursie

Re: cytowanie selektywne

Postautor: prokopcio » 18 listopada 2019, 21:27

Dzięki rzeczywiście mało intuicyjne, czasami chcę zacytować kilka rzeczy w jednym poście to trzeba się gimnastykować po drugie irytuje mnie jak ktoś wrzuca cytat na pół strony. Fajnie, gdyby to działało jak wszędzie indziej bo większość osób tego nie wymyśli.
Trudne pytanie to takie, na które nie znasz odpowiedzi.

Awatar użytkownika
Domin
Posty: 119
Rejestracja: 31 grudnia 2015, 08:39
Reputation: 12
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Kontakt:

Re: cytowanie selektywne

Postautor: Domin » 19 listopada 2019, 13:10

uriuk pisze:klikasz Pełny edytor. Wtedy w listy postów poniżej edytora, zaznaczasz interesujący Cię fragment i klikasz przycisk cytowania

Nieintuicyjne, ale działa :)
https://fastcamper.eu - Szybkie kampery od paralotniarzy dla paralotniarzy.


Wróć do „Sprawy Forum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości