Cześć. Jestem jakiś czas na tym forum, ale chciałbym je skasować. Ktoś mi powiedział, że jestem typowym trollem, więc chciałbym żeby moje wszystkie wpisy zmieniły się z żółtego27 na trola/spamera. Ogarnie ktoś ten temat z kasowaniem kont?, albo mi podpowie jak to samemu zrobić?
Dzięki.
Jak skasować swoje konto
- Zbyszek Gotkiewicz
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Re: Jak skasować swoje konto
To są lepsze mechanizmy obrony przed trollami. Jest mma, ostrzeżenia i w ostateczności kasowanie. Ja akurat sobie nie przypominam żebyś trollował.
Zbyszek Gotkiewicz
-
- Latam: Nie latam
- Doświadczenie: Były Pilot
Sory Zbyszku ale ktoś mi to powiedział prosto w oczy. Ja potrafię komuś zaj@$ć w pysk, żeby obronić osobę która takiej pomocy potrzebuje, pomimo tego że nie jestem żadnym Rambo, czy kimś w tym stylu. Zdarzyło mi się kilka razy oberwać po mordzie, ale mniejsza z tym. W swoim życiu, jak widzę że mogę komuś pomóc, to staram się to zrobić, ale właściwie się wypowiedzieć już nie. W jednym temacie podkreśliłem to, że nie zawsze potrafię się właściwie wypowiedzieć, ale nie mam ochoty tego powtarzać za każdym razem. Nie chcę żeby ludzie mnie odbierali jako drugiego Jackiego. Uriuk stworzył dobre forum, będzie lepiej jak będą na nim tylko merytoryczne wpisy.
- Zbyszek Gotkiewicz
- Kontakt:
Musi to być dla Ciebie wielki autorytet że po takiej.ocenie chcesz coś zmieniać. Albo nie zna definicji słowa troll. Musiałbym przejrzeć twoje ostatnie wpisy żeby sprawdzić co mogło być tego powodem. Może opublikowane zostało przez Ciebie czyjeś zdarzenie i zabolało to uczestnika zdarzenia? W końcu ukrywanie zagrożeń przed innymi to nasz sport narodowy.
Zbyszek Gotkiewicz
-
- Latam: Nie latam
- Doświadczenie: Były Pilot
Nie był to dla mnie żaden autorytet, bo dla mnie autorytetami są osoby od których mogę się czegoś nauczyć. Ale mniejsza z tym.
Cześć.
Cześć.
- Zbyszek Gotkiewicz
- Kontakt:
Gdybyś trollował to napewno ktoś tu by Ci o tym napisał. Osobiście jestem uczulony na trolling choć pewnie czasami i mnie zdarza się popłynąć, ale w fajnym towarzystwie takie wypadki nie są niczym strasznym a moje źle zachowania rekompensuje tymi dobrymi. Mam nadzieję
Zbyszek Gotkiewicz