uriuk pisze:Kac go meczy, albo usiluje wydobyc szpej z wody. Zasiegnij jezyka
Dorzucili więcej zdjęć. Jednak motolotnia.
uriuk pisze:Kac go meczy, albo usiluje wydobyc szpej z wody. Zasiegnij jezyka
Only21 pisze:Awaryjne .zeby nie było
Only21 pisze:Ps. Na koniec chciałem przeprosić za braki w prądzie mieszkańców Jachranki.
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Dzięki za opis. Dokładnie w taki sam sposób zginął wiele lat temu jeden z naszych dobrych pilotów pg lądując po przelocie z wiatrem wzdłuż linii wysokiego napięcia. Lądował pod słońce i nie widział drutów odchodzących w poprzek od linii wzdłuż której leciał.
Only21 pisze:Nic z tych rzeczy Zbyszek.Nie miałem wysokosci żeby przelecieć przeszkodę w postaci Zalew Zegrzyński..
JakubM pisze:Podniósł tuż przed przyziemieniem nogi przyjmując uderzenie na tyłek. Złamanie kompresyjne kręgu lęźdzwiowego- lekarz mu powiedział 3 miesiące i będzie jak nowy
JakubM pisze:A tak na boku ostatniego wydarzenia w Borsku... Smuci mnie fakt, że pisząc o tym zdarzeniu trzeba było powoływać się na artykuł w mediach bo nikt z obecnych na miejscu pilotów nie pofatygował się, żeby to zdarzenie zgłosić tutaj.
To pokazuje jak mało wiadomo o tym co się dzieje i jak wiele szans tracimy żeby się z takich wydarzeń uczyć.
I biję się w piersi - sam przestałem pisać o drobniejszych zdarzeniach jak drzewowania/poobijania itp bo... zacząłem czuć się trochę jak "sygnalista".
JakubM pisze:Teraz to już nawet dają negatywa za wklejenie informacji o wypadku :/
uriuk pisze:To bardziej kolezanka jest
Wróć do „Bezpieczeństwo i Wypadki”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość