Re- Volt-a
-
- Latam: Tylko z Napędem
- Doświadczenie: Były Pilot
Re: Re- Volt-a
Dodam od siebie ze wolę mieć na plecach 12 litrów paliwa niż 12kg akumulatorów LIPo. Jakby widziałem parę modeli śmigłowców kompletnie z spalonych w locie. Na razie to SC-Fi....
- prokopcio
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Tak nie pozostaje to bez znaczenia. Na szczęście mamy opcję szybkiego/łatwego zrzutu jako podstawowe założenie projektuatnet pisze:Dodam od siebie ze wolę mieć na plecach 12 litrów paliwa niż 12kg akumulatorów LIPo. Jakby widziałem parę modeli śmigłowców kompletnie z spalonych w locie. Na razie to SC-Fi....
Łukasz Prokop
ciacholot pisze:Jakoś ucichło w temacie latania na prąd. Coś wiecie? Ktoś nad tym pracuje?
Witam. Słyszałem, że ktoś w polsce zbudował napęd elektryczny PPG i prawdopodobnie ta sama osoba wyciągarkę elektryczną ale nie mogę znaleźć migdzie wzmianki na ten trmat.
Ktoś Coś?
Jestem bardzo mocno zainteresowany tematem latania na prąd.
Krzysiek
- prokopcio
To nie ppg, A wyciągarka z kolei spalinowa. Nie o to kolega pytał. Sam też coś słyszałem o kimś kto rzeczywiście zbudował elektryczną wyciągarkę i napęd ale też nie wiem kto.micro pisze:Zobacz temat Prokopcia https://www.pgforum.pl/viewtopic.php?t=3147
Łukasz Prokop
- micro
- Latam: Tylko Swobodnie
- Kontakt:
prokopcio pisze:To nie ppg, A wyciągarka z kolei spalinowa. Nie o to kolega pytał. Sam też coś słyszałem o kimś kto rzeczywiście zbudował elektryczną wyciągarkę i napęd ale też nie wiem kto.micro pisze:Zobacz temat Prokopcia viewtopic.php?t=3147
Ale, ale , przecież to Ty robiłeś elektronikę dla DER-a .
viewtopic.php?t=2953
Roman Michalak
- prokopcio
To już revoltowiec musi się wypowiedzieć o co mu chodzi, ja odebrałem jako elektryczną ( z silnikiem elektrycznym ) a nie sterowaną elektronicznie ale rzeczywiście nazywać ktoś może różnie.
Łukasz Prokop
- micro
- Latam: Tylko Swobodnie
- Kontakt:
Fakt, jeśli chodzi o napęd elekryczny, to jakieś filmy na Youtube są, ale to chyba nie w PL.
Znalazłem coś takiego.
Znalazłem coś takiego.
Roman Michalak