Jeśli 96 to Twój rocznik to w konkurencji oczy, nie mam szans

ciacholot pisze:Masz rację.
Jeśli 96 to Twój rocznik to w konkurencji oczy, nie mam szansa że na Queen latałem to i zaślepłem całkiem...
Pawel262 pisze:Chrab pisze:Jest filmik z tego co wyżej:
Mała klapa w tym samym miejscu, wiele lat temu...ps
SP8EBC pisze:Rzut paczką na Skrzycznem. Skrzydło Skywalk Chili 1 - bez związku ze zdarzeniem. Pilot wystartował z prawą sterówką okręconą o krętlik. Splątanie przypominało trochę węzeł ratowniczy i nie było możliwe jego wyplątanie w powietrzu. Po starcie na skutek silnego zaciągnięcia prawego spływu skrzydło gwałtownie odbiło w prawo. Brak możliwości kontroli kierunku, podczas prób tejże doszło do negatywki. Ze względu na niską wysokość pilot natychmiast rzucił paczką. Bez żadnych konsekwencji ale sam stwierdził, że gdyby nie drzewa to ni wiem czy było co zbierać.
Zbyszek Gotkiewicz pisze:SP8EBC pisze:Rzut paczką na Skrzycznem. Skrzydło Skywalk Chili 1 - bez związku ze zdarzeniem. Pilot wystartował z prawą sterówką okręconą o krętlik. Splątanie przypominało trochę węzeł ratowniczy i nie było możliwe jego wyplątanie w powietrzu. Po starcie na skutek silnego zaciągnięcia prawego spływu skrzydło gwałtownie odbiło w prawo. Brak możliwości kontroli kierunku, podczas prób tejże doszło do negatywki. Ze względu na niską wysokość pilot natychmiast rzucił paczką. Bez żadnych konsekwencji ale sam stwierdził, że gdyby nie drzewa to ni wiem czy było co zbierać.
Czy chodzi o owinięcie sterówki wokół bloczka lub taśmy nośnej?
Wróć do „Bezpieczeństwo i Wypadki”
Użytkownicy przeglądający to forum: uriuk i 1 gość