Na Goscia to trzeba miec wyglad i pieniadze. Jak kogos nie stac na podpisanie sie to jest dziadem a nie gosciem.
Howg
Od dziś przestaję akceptować posty podpisane "Gość"
- Zbyszek Gotkiewicz
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Re: Od dziś przestaję akceptować posty podpisane "Gość"
Zgadzam się. Miejsce dzbanów jest na bazarze w Maroku.
Zbyszek Gotkiewicz
-
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Akrobata
Szkoda moze ktos po prostu potrzebuje chwili czasu aby sie zdecydowal czy zalozy konto czy nie. Moglibyscie chociaz brac pod uwage komentarze gosci ktore se jakos podpisane.
Jarek Borowiec | www.flyordie.info
Testowo pisze jako niezalogowany, zeby sprawdzic mozliwosc podpisania sie. "Gosc" zarzuca nam, ze nie moze wlaczyc opcji zmiany hasla bez napisania maila (pewnie boi sie o swoja anonimowosc). Ja mu moge zresetowac haslo, tylko nie wiem na jakim koncie.
- uriuk
- Site Admin
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Kontakt:
Jak widac podpisac sie da. Cos mi tu pachnie zla wola kolegi Goscia.
W kazdym razie, poki nie wymysli sobie jakiegos indywidualnego nicka, to tu nie wejdzie.
W kazdym razie, poki nie wymysli sobie jakiegos indywidualnego nicka, to tu nie wejdzie.
- prokopcio
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Czesto Goście ( w tym anonimowi ) wnoszą bardzo dużo do niektórych wątków. Nie wrzucalbym wszytkich do jednego worka....
Łukasz Prokop
- uriuk
- Site Admin
- Kontakt:
Ale gdzie jest powiedziane, ze wszyscy musza nazywac sie "Gosc"? Niech sobie beda anonimowi i niezalogowani, ale nic nie stoi na przeszkodzie, zeby sobie wymyslili jakis nick, zebysmy ich rozrozniali. Moglbym im nadawac "z urzedu" nicki np Gamoń 1, Gamoń 2 itp, ale skad mam wiedziec ktory jest ktory?
- uriuk
- Site Admin
- Kontakt:
Moze wprowadzmy zasade, ze system bedzie nadawal im nick Dupek. Moze wtedy zechce im sie wymyslac podpis?
Ktos jest przeciw?
Ktos jest przeciw?
uriuk pisze:Moze wprowadzmy zasade, ze system bedzie nadawal im nick Dupek. Moze wtedy zechce im sie wymyslac podpis?
Ktos jest przeciw?
Uważam, ze nie masz racji w tym wątku...
Nie wiem, czy zauważyłeś, ale wiekszość anonimowych postów sygnowanych "Gość" jest merytoryczna i na temat.
W odróżnieniu od np niektórych zalogowanych userów jak 'fotolot', ktory pisze zupełnie niezrozumiale i rozpieprza kazdy wątek.
Ale oczywiscie nie mam pelnej wiedzy co pisza 'Goście', gdyż pewnie jest odsiew. Ale to juz zależy od inteligencji moderatora/moderatorów, co puszczą na forum, a co nie
Zdarza sie tak, ze ktoś ma coś istotnego do powiedzenia, ale nie chce sobie robić 'tyłów' w srodowisku, gdyz jest małe, a i tak skłócone ...
'Gość' znaczy anonim i jest odbierane tak, ze nie wiadomo kto za tym stoi, pomijajac fakt, ze admin moze sobie zrobic ip-śledztwo...
Jesli bedzie wymóg, aby anonim nadawał sobie nick...to moze zaistnieć sytuacja, ze jeden anonim bedzie się podszywał pod drugiego, co moze prowadzić do scysji...
Przekornie napisałem nick Uriuk Gotkiewicz...
Ale i tak stawiam dolary przeciwko orzechom, ze tego posta ni przepuścisz
- uriuk
- Site Admin
- Kontakt:
Caly czas nie rozumiesz, ze jesli kilka osob podpisuje sie Gosc, to nie da sie rozmawiac, no chyba ze ktos jest schizofernikiem.
Mi chodzi tylko o identyfikcje rozmowcow. Skad moge wiedziec z ktorym gosciem rozmawiam? A moze jest ich dwoch, albo trzech?
Dolary przegrales, bo posta puscilem, ale tylko tobie sie wydaje, ze piszesz jako Uriuk Gotkiewicz
CO do IP sledztwa, to znow kula w plot, bo przynajmniej jeden z Gosci pisze z Tora
Mi chodzi tylko o identyfikcje rozmowcow. Skad moge wiedziec z ktorym gosciem rozmawiam? A moze jest ich dwoch, albo trzech?
Dolary przegrales, bo posta puscilem, ale tylko tobie sie wydaje, ze piszesz jako Uriuk Gotkiewicz
CO do IP sledztwa, to znow kula w plot, bo przynajmniej jeden z Gosci pisze z Tora
- uriuk
- Site Admin
- Kontakt:
Jesli nie chcesz pisac maila zeby zresetowac haslo, to napisz posta, Zresetuje ci haslo na "dupa"
-
- Doświadczenie: Sympatyk
- Kontakt:
Uriuk wystarczy szablon forum ustawić tak żeby posty można było wysłać tylko po wpisaniu nicka włąsnoręcznie i że nie może tego podstawiać automat. I ustawić od razu tak, żeby słowo "gość" było zblokowane i masz po problemie, Chyba ;P