Mateusz uwazasz ze ludzie nie maja prawa publicznie zapytac co dzieje sie z pieniedzmi kiedy sami je wysylali ale i namawiali kolegow z Polski, Czech, Slowacji zeby wykupili ubezpiecznie i oplacili skladki czlonkowskie? To uwazasz ze zawsze trzeba placic ale o nic nie wolno publicznie pytac? Skad niby to ludzie maja wiedziec jak za Twoich czasow do dnia dzisiejszego nie ma zadnego raportu. Czy naprawde uwazasz ze wszystkim nalezy ufac?
I o jakich Ty pomowieniach mowisz w stosunku do Twojej osoby? Czy ktos zarzucil Ci ze kradniesz? Nie. Sam zalozyles ten watek z czegos sie tlumaczac, sam nie wiem z czego. Ja Ci w pierwszym poscie napisalem ze nie ma jawnosci finansowej PSP mimo ze prawnie to jest wymagane to jedyny moj zarzut w stosunku do naszej rozmowy z przed 1.5 roku chyba kiedy zadzwonilem do Ciebie i pytalem co sie dzieje z cala ta kasa. Wtedy mi tez nie odpowiedziales konkretnie jedynie dodales ze kasy jest sporo na koncie i pamietaj nie mow nikomu ze Ci mowilem. Jak mozna przechodzic obojetnie kolo takiego tematu gdzie z jednej strony jedni namawiaja kolegow aby oplacali czlonkostwo a drudzy nie chca udzielic zadnych informacji o finansach calego balaganu? W takim przypadku masz wiecej pytan niz odpowiedzi i nie masz sie czemu dziwic ze mi sie przypomnialo jak Gotek zalozyl ten watek abysmy sie laczyli z PSP.
A to ze Ci KRS wkleilem to nie sadzilem ze az Cie to tak oburzy. Z reszta przeprosiłem. Jasne ze jest roznica miedzy prawem a tapetowaniem slupow. Masz zupelna racje.
Mysle ze osiagnales troche poziom nieuzasadnionej frustracji bo wspominasz o mojej zonie, dzieciach. Podzieliles z reszta pilotow na grupy. Zupelnie bezsensu. Firm mam kilka w tym dwie w Polsce. Mam rodzine w Polsce bywam regularnie w Polsce spotykam sie z pilotami z Polski, tworze materiały dla ludzi z Polski. No i prawda poruszam niewygodne tematy publicznie polskie. Takie jak np. wypadek na siv czy np. zamieciona bez badania smierc pilota ppg. Wszystkim nie dogodzisz ale byc moze czesc osob przejrzy troche na oczy i wyciagnie wlasne wnioski. Pewnie lateiej mi sie te tematy porusza bo tak jak wspomniales dzieci chodza do czeskiej szkoly