Sa, podalem ci juz przyklad U-turna, Krotszy okres ma tez kilka czeskich zpapasow.
To zalezy od rodzaju tkaniny. Prawie wszyscy stosuja ta sama,francuska i maja rok. Ale tkanina jest dosc droga. Czesi w niektorych modelach uzyli taniej czeskiej tkaniny i stad problem (zapas jest tani, ale eksploatacja droga). U-turn przekombinowal w druga strone i uzyl nowej tkaniny. Poniewaz nikt nie wie, jaksie zachowa,to dostala 4 mies. Mozna sie domyslac, ze za rok-dwa wyjdzie biuletyn przedluzajacy ten okres.
Dobór zapasu.
- Zbyszek Gotkiewicz
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Re: Dobór zapasu.
Trzeba przetłumaczyć instrukcje każdego zapasu. W sumie to każdy może takie podsumowanie zrobić I opublikować.
Zbyszek Gotkiewicz
-
- Latam: Tylko z Napędem
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Myślę, że taki spis mógłby przydać się nie tylko mi.
Uriuk - ale ten U-turn ma być przekładany częściej niż raz na rok czy również ma krótszy niż 10 lat okres bezpiecznego użytkowania (z tego co napisałeś wcześniej zrozumiałem, że ma być tylko przekładany częściej)?
Uriuk - ale ten U-turn ma być przekładany częściej niż raz na rok czy również ma krótszy niż 10 lat okres bezpiecznego użytkowania (z tego co napisałeś wcześniej zrozumiałem, że ma być tylko przekładany częściej)?
Darek Cuber
-
- Latam: Tylko z Napędem
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Dzięki - czyli dobrze zrozumiałem. A czy istnieją zapasy, które mają krótszy resurs niż 10 lat?
Darek Cuber
- uriuk
- Site Admin
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Sa.Niektore ultralekkie. Ale jeszcze takiego na oczy nie widzialem