Ubezpieczenie OC - ZEFIR 2021

Dyskusja na tematy nie pasujące w żaden sposób do pozostałych kategorii na forum. Dyskusje niezwiązane z glajtami, a nawet nielotnicze proszę umieszczać w "Szwarc, mydło i powidło"
migor
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Przelotowiec

Re: Ubezpieczenie OC - ZEFIR 2021

Postautor: migor » 12 marca 2021, 07:15

Witam kolegów piszących i tych co to czytają, widzę że brak waruna kolejny raz podnosi ciśnienie i burzy zdrowy rozsądek.
Wybaczcie ale powiem wam jedno, zachowujecie się jak niespełnione dzieciaki i niedowartościowani chłopcy którzy chcą udowodnić sobie którym ma ....
Tak teraz możecie się szykować na mnie, już tyle razy to przeżywałem że aż mi was szkoda.
Przypominam że w tych przepychankach proszę nie mieszać stanowisk władz wymienianych organizacji, nie biorą one w tej waszej przepychance udziału. Powiem więcej że nie zamierzam nawet tego komentować, bo aż mi wstyd że muszę to czytać znając dobrze autorów tych pojedynków.
Przypomnę jeszcze czasy z Jurkiem "Guma", starsi piloci wiedzą o kogo chodzi, było dokładnie podobnie jak teraz i co czy ktoś to pamięta i jakie lekcje można z tego wyciągnąć ?
Szkoda mi was że się marnujecie w ten sposób i od siebie powiem że źle to o was świadczy, dla mnie tracicie zaufanie, mimo tego co robicie odnoszę wrażenie że coś was przerasta, bądź nie dorośliście do pewnego poziomu wartości działania w środowisku, nie mówiąc już dla jego dobra.
Mam nadzieję że spotkacie się przy pisie, bądź soczku i z humorem sobie podejdziecie do swojej natarczywości względem siebie.

Mirek Górski

migor

Postautor: migor » 12 marca 2021, 07:18

Dziewczyny, koleżanki wybaczcie za ten błąd że tylko odniosłem się do "kolegów" myśli moje nie szły w tym kierunku :) oczywiście i koleżankom które to czytają dedykuję swoją wypowiedź.
Pozdrawiam

Mirek

Awatar użytkownika
Zbyszek Gotkiewicz
Doświadczenie: Instruktor
Kontakt:

Postautor: Zbyszek Gotkiewicz » 12 marca 2021, 09:04

Oj tam od razu jak dzieciaki. Taki leki powiew młodości w naszym wieku jest całkiem miły. I chyba rzeczywiście rok izolacji i ograniczeń oraz brak perspektyw na normalne życie działa nieco drażniąco.
Zbyszek Gotkiewicz

ciacholot
Doświadczenie: Były Pilot

Postautor: ciacholot » 12 marca 2021, 10:25

A tym czasem ludzie latają... :lol:
Mariusz Kilian

SP8EBC
Latam: Nie latam
Doświadczenie: Były Pilot
Kontakt:

Postautor: SP8EBC » 12 marca 2021, 10:43

No ja na Skrzycznem sobie polatałem i się nie żale :) No chyba, że na przemarznięte palce :(
Mateusz Lubecki
tel: +48 660 43 44 46

migor

Postautor: migor » 12 marca 2021, 10:54

:) od razu zrobiło się przyjemniej, liczę na was że wiosna będzie spokojna mimo że terma się budzi i to ona będzie agresywna, nie Wy.
Spokojnego warunu

Wróć do „Ogólne”