W plecaku, luzem, czy wiszącą za karabinki?
Instrukcja mówi by w plecaku lub luzem, ale jeśli mamy gdzie podwiesić... Czy też wtedy się niepotrzebnie zużywa (taśmy, karabinki)?
Jak zimujecie uprząż i dlaczego?
- Zbyszek Gotkiewicz
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Re: Jak zimujecie uprząż i dlaczego?
Możesz powiesić. Nic się nie stanie. Zabezpiecz tylko przed słońcem i kurzem jeśli to może jej grozić. Niska temperatura nie szkodzi.
Zbyszek Gotkiewicz
- Lucjan Piekutowski
- Latam: Nie latam
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Jeśli chcesz powiesić sobie uprząż jako mebel w domu, np jako fotel do czytania książek lub oglądania tv, to tak samo jak i mebel będzie się trochę zużywać.
Ja wyciągam z plecaka i trzymam w szafie, znam też osoby które zawsze przechowują spakowany plecak i też wszystko im działa,jedyne ryzyko w tym przypadku to odkształcenie protektora. Tak jak Zbyszek napisał, kurz i słońce może niszczyć uprząż.
Ja wyciągam z plecaka i trzymam w szafie, znam też osoby które zawsze przechowują spakowany plecak i też wszystko im działa,jedyne ryzyko w tym przypadku to odkształcenie protektora. Tak jak Zbyszek napisał, kurz i słońce może niszczyć uprząż.
- Marcus Biesioroff
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Rel pisze:W plecaku, luzem, czy wiszącą za karabinki?
Instrukcja mówi by w plecaku lub luzem, ale jeśli mamy gdzie podwiesić... Czy też wtedy się niepotrzebnie zużywa (taśmy, karabinki)?
Najlepiej podwieszoną pod glajtem w jakimś ciepłym kraju
Lubię patrzeć na niebo, bo wiem, że go nie wyasfaltują