Cześć,
Jeśli ktoś miałby ochotę polatać na Force 2, Lift EZ R, Lift 2, tandemie Lift 2 EU lub jednopowłokowym Hybrid to zapraszam do kontaktu.
Jako organizator imprezy nie mam swojego stoiska, ale jestem cały czas do dyspozycji i chętnie wam udostępnię paralotnie.
Klienci którzy zakontraktują sprzęt podczas Pararudników, mogą liczyć na rabat. W tej chwili czas oczekiwania na skrzydło wynosi 4 tygodnie.
Walter Wojciechowski
Apco Polska
www.airaction.pl
Skrzydła Apco na Pararudnikach
-
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Skrzydła Apco na Pararudnikach
Szkoła Paralotniowa Airaction
Najszybszy glajt PPG Apco F1
Idealny dla zaawansowanych PPG Apco F 3
Paralotnie BGD
Elektronika dla glajciarzy
http://www.airaction.pl
Najszybszy glajt PPG Apco F1
Idealny dla zaawansowanych PPG Apco F 3
Paralotnie BGD
Elektronika dla glajciarzy
http://www.airaction.pl
Re: Skrzydła Apco na Pararudnikach
Planowałem zakup pierwszego samostatka Apco Force bo kolega ma ( jedynkę ) i w porównaniu do nucleonów startuje bajecznie i jest bardzo chwalone nie tylko przez kolegę ale i w necie i niewymagające wiele od niedoświadczonego pilota.
Chciałem kupić nowe więc w grę wchodzi force dwójka ale jak przeczytałem w podpisie dealera:
To się troszkę wystraszyłem.
Chciałem kupić nowe więc w grę wchodzi force dwójka ale jak przeczytałem w podpisie dealera:
xcwalter pisze:Idealny dla zaawansowanych PPG Apco Force 2
To się troszkę wystraszyłem.
-
- Doświadczenie: Przelotowiec
Walter nie poleca Force dla niedoświadczonych pilotów. Albo mówiąc dokladniej, pojedź do niego, pokaż co potrafi i ci doradzi czy to skrzydlo dla ciebie
- prokopcio
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Przesiadłem się w pełni świadomie na force 2 po force 1.
Zdecydowanie jest to bardzo fajne skrzydło posiadające wiele zalet nad jedynką ale jednocześnie nie ma wg mnie nic wspólnego poza nazwą. Jako pierwszy samostatek zdecydowanie poszukaj używanej jedynki a gwarantuję, że będziesz BARDZO zadowolony.
Zdecydowanie jest to bardzo fajne skrzydło posiadające wiele zalet nad jedynką ale jednocześnie nie ma wg mnie nic wspólnego poza nazwą. Jako pierwszy samostatek zdecydowanie poszukaj używanej jedynki a gwarantuję, że będziesz BARDZO zadowolony.
Łukasz Prokop