Skrzydła Apco na Pararudnikach

Dyskusja na tematy nie pasujące w żaden sposób do pozostałych kategorii na forum. Dyskusje niezwiązane z glajtami, a nawet nielotnicze proszę umieszczać w "Szwarc, mydło i powidło"
xcwalter
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Instruktor
Kontakt:

Skrzydła Apco na Pararudnikach

Postautor: xcwalter » 31 maja 2019, 14:45

Cześć,
Jeśli ktoś miałby ochotę polatać na Force 2, Lift EZ R, Lift 2, tandemie Lift 2 EU lub jednopowłokowym Hybrid to zapraszam do kontaktu.
Jako organizator imprezy nie mam swojego stoiska, ale jestem cały czas do dyspozycji i chętnie wam udostępnię paralotnie.
Klienci którzy zakontraktują sprzęt podczas Pararudników, mogą liczyć na rabat. W tej chwili czas oczekiwania na skrzydło wynosi 4 tygodnie.
Walter Wojciechowski
Apco Polska
www.airaction.pl
Szkoła Paralotniowa Airaction
Najszybszy glajt PPG Apco F1
Idealny dla zaawansowanych PPG Apco F 3
Paralotnie BGD
Elektronika dla glajciarzy
http://www.airaction.pl

Gość.

Re: Skrzydła Apco na Pararudnikach

Postautor: Gość. » 10 sierpnia 2020, 18:59

Planowałem zakup pierwszego samostatka Apco Force bo kolega ma ( jedynkę ) i w porównaniu do nucleonów startuje bajecznie i jest bardzo chwalone nie tylko przez kolegę ale i w necie i niewymagające wiele od niedoświadczonego pilota.
Chciałem kupić nowe więc w grę wchodzi force dwójka ale jak przeczytałem w podpisie dealera:

xcwalter pisze:Idealny dla zaawansowanych PPG Apco Force 2

To się troszkę wystraszyłem.

matgaw
Doświadczenie: Przelotowiec

Postautor: matgaw » 10 sierpnia 2020, 20:27

Walter nie poleca Force dla niedoświadczonych pilotów. Albo mówiąc dokladniej, pojedź do niego, pokaż co potrafi i ci doradzi czy to skrzydlo dla ciebie

Awatar użytkownika
prokopcio
Doświadczenie: Świeżak po Kursie

Postautor: prokopcio » 10 sierpnia 2020, 20:59

Przesiadłem się w pełni świadomie na force 2 po force 1.
Zdecydowanie jest to bardzo fajne skrzydło posiadające wiele zalet nad jedynką ale jednocześnie nie ma wg mnie nic wspólnego poza nazwą. Jako pierwszy samostatek zdecydowanie poszukaj używanej jedynki a gwarantuję, że będziesz BARDZO zadowolony.
Łukasz Prokop

Wróć do „Ogólne”