Zbycho63 pisze:Na początek chcę przeprosić za złożenie tego tematunie miałem zamiaru wkładać kija w mrowisko
Nie przejmuj się, Wiesiek tak ma

Nie obrazimy się też jeśli byś chciał czasem zrelacjonować swoje postępy w powrocie do latania

Warunu

Zbycho63 pisze:Na początek chcę przeprosić za złożenie tego tematunie miałem zamiaru wkładać kija w mrowisko
Zbycho63 pisze:Cześć.Na początek chcę przeprosić za złożenie tego tematunie miałem zamiaru wkładać kija w mrowisko.
Co do szkolenia to zacznę od początku bo mam poukładane w głowie (do końca nie wiem jak chcę ponownie latać ) nie jestem samobójcą ani kozakiem.
Wybiorę szkołę Waltera bo to chyba jedyna na Śląsku a opinie ma dobre.Jak macie inne zdanie to proszę na priv.Jak pozytywne to napiszcie tutaj.
Jeszcze raz dziękuję za wszystkie podpowiedzi.
katolik pisze:Ciekawe jak się ma ta statystyka do wyżej wspomnianej jazdy na motocyklu ? bo motocykliści uczą się jazdy właściwie sami kurs to tylko formalność
katolik pisze:Ciekawe jak się ma ta statystyka do wyżej wspomnianej jazdy na motocyklu ? bo motocykliści uczą się jazdy właściwie sami kurs to tylko formalność
katolik pisze:Gdzieś czytałem ,że jazda na moto to jakieś 16 razy większe prawdopodobieństwo gleby niż autem
Wróć do „Wejście dla początkujących”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość