Ile G będzie w spirali asymetrycznej? Dajcie swoje prognozy

Pozdrawiam,
Chrzaszczu pisze:Sądzę, że poprawnie wykonana spirala asymetryczna ma podobne przeciążenia jak dobry wingover. Nie mam pojęcia o wartości przeciążeń, ale strzelam minimalnie mniejszą wartość niż Zbyszek- 4G
JaroXS pisze:Uuu Chrzaszczu jak na pilota ktory potrafi zrobic Tumbling obstawiasz bardzo niskie wartosci ale zobaczymy![]()
Pozdrawiam,
Chrzaszczu pisze:JaroXS pisze:Uuu Chrzaszczu jak na pilota ktory potrafi zrobic Tumbling obstawiasz bardzo niskie wartosci ale zobaczymy![]()
Pozdrawiam,
Panie, dawno i nie prawda. Nawet głupi może zrobić tumbling'a...
Jakoś nigdy wcześniej mnie nie interesowała wartość przeciążenia, a nie mam nawet do czego odnieść. Faktycznie, może być więcej niż czterokrotnie trudniej utrzymać podniesioną rękę...Słyszałem, że przy infiniti to ok 8G. Wydaje mi się, że najgorsze są wejścia w satorotacje w szczególności dynamiczne. Też jest znaczna różnica pomiędzy klasami glajtów. Czekam na Twoje informacje
JaroXS pisze:Co do satorotacji, to tak jest. Myślę że w dynamicznym sacie będzie między 7-8G, może nawet chwilowo więcej niż 8. Sprawdzę, wrócę, opublikuję
Chrzaszczu pisze:Sądzę, że poprawnie wykonana spirala asymetryczna ma podobne przeciążenia jak dobry wingover. Nie mam pojęcia o wartości przeciążeń, ale strzelam minimalnie mniejszą wartość niż Zbyszek- 4G
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość