Szukam bratnich, latających, dusz z WrocŁwia.
Cele: spotkać się, pogadać o lataniu, wymienić wiadomościami - książkami,
wybrać się na wspólne latanie, napić się piwa przy ognisku.

uriuk pisze:Raczej w sezonie. Zima każdy nadrabia zaległości rodzinne i klei związek zagrożony rozwodem z powodu latania latem
krislerta pisze:uriuk pisze:Raczej w sezonie. Zima każdy nadrabia zaległości rodzinne i klei związek zagrożony rozwodem z powodu latania latem
Dzięki URIUK WREDNA MAŁPA.
A Co TY na ognisko drwalskie i piwko?
Ścinam nad odrą posusze caŁe piŁą stihl i jedno drzewo na jedno ognisko!Zapraszam
fotolot pisze: Tu jest bardzo male grono forumowiczów ale możesz taż zalogować się na tzw. "preclu" i tam próbować nawiązać kontakty :
micro pisze:Rzeczywiście, ponad 1200 luda to małe gronko![]()
.
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Wiesiek. Spodziewam się, że skoro reklamuje tu precla, to będziesz też reklamował pgforum na preclu
Z Wieśkiem jest Was trzech !Zbyszek Gotkiewicz pisze:widzisz tu tylko dwóch gości z ciśnieniem na rozpoznawalność i kibolskie zagrywki.
krislerta pisze:A Co TY na ognisko drwalskie i piwko?
Ścinam nad odrą posusze caŁe piŁą stihl i jedno drzewo na jedno ognisko!Zapraszam
krislerta pisze:Szukam bratnich dusz z WrocŁawia
fotolot pisze:Krzysiek, aby latać aktywnie, dobrze jest robić to przez caly rok. Nie wskazane jest popadać w sen zimowy. A poza tym właśnie jesienią i zimą są najspokojniejsze warunki by stawiać pierwsze samodzielne kroki. Ludzie na startowiskach zawsze Ci pomogą, pogadają, wytłumaczą o co ich zapytasz bo i tak tam wtedy są . Ale jak będzie chodziło o poświęcanie czasu by się gdzieś poza lataniem spotkać, to takie bezinteresowne tradycje, niestety raczej zanikają. Na samodzielne początki możesz się zainteresować obserwacją pogody z wiatrami od południa i umawiać z pilotami na wspólne latania w Miroszowie. Do lądowań są tam dziesiątki hektarów. Tu jest bardzo male grono forumowiczów ale możesz taż zalogować się na tzw. "preclu" i tam próbować nawiązać kontakty :
Pozdrawiam Wiesiek
qbaepp11 pisze:Ty chyba na Miero nie byłeś. Tam jest walka o miejsce do startu i wschodnią odchyłką , żeby się zabrać. Nie ma czasu pogaduszki
uriuk pisze:krislerta pisze:uriuk pisze:Raczej w sezonie. Zima każdy nadrabia zaległości rodzinne i klei związek zagrożony rozwodem z powodu latania latem
Dzięki URIUK WREDNA MAŁPA.
A Co TY na ognisko drwalskie i piwko?
Jutro zamierzam polozyc sie do szpitala, zeby odzyskac metale kolorowe.
Potem grzecznie leze w lozeczku i zdrowieje, pozniej kicam do Omanu. Nastepnie do Maroka. A pozniej ch... wie gdzie.
Przedwczoraj nie stawilem sie na kolacje i dostalem groznie brzmiacego SMSa "a co ty robisz w Olsztynie?", a ja po prostu zalatany jestem
IMG_20200105_125402.jpg
Rogoźnica dolny śląsk górka jest na czeskich forach opisana duże lądowisko. Przyjażdża tu czasem Andrzej Binkowski z kursantami.krislerta pisze:Gdzie masz tą niewielką górkę?krislerta pisze:Witam podniosłem się po kontuzji i dzisiaj zrobiłem 3 zloty z niewielkiej górki. I mam kolejne 3 min do godziny mojego nalotu. Pozdrawiam było zajebiście.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość