Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Andrzejt pisze:Chodzi mi o samo zajęcie się sprawą przez instruktora. Póki nie napisałem że jestem za granicą to było ok, potem dla niego to duuuużo roboty i on sobie za to liczy 50 euro. Normalne to? I da się jeszcze uratować sytuację?
SP8EBC pisze:No widzisz. Tylko tak się śmiesznie składa, że obok kilku innych osób jestem tu adminem![]()
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Andrzej. Rozmawiałem z Marcinem Bernatem który jest między innymi instruktorem że Słowacją licencją instruktorką. Mówił mi, że polskie badania są od tego roku honorowane przez Słowaków.
Andrzejt pisze:A w dodatku poniżasz się do poziomu zastraszania i to w durny sposób... Sugerujesz wykorzystać swoją pozycję jako członek PSP? Czy może źle to odebrałem?
Specu, zwolnij troszku. To że paru typków Cie gnębiło w okresie dorastania to nie znaczy że wszyscy tacy są. A przez takie głupie wyskoki jakie tu na forum od czasu do czasu robisz to sam prowokujesz żeby ci co Ciebie, Twojej historii, nie znają też tak na Ciebie patrzyli.
I nie pisze Ci tego po złości człowieku bo jak za pewne pamiętasz... już raz Ci napisałem że cenie Cie za to co robisz dla paralotniarstwa. Pamiętasz?
SP8EBC pisze:Andrzejt pisze: Zrobił byś papiery w PL nie musiałbyś teraz latać po lekarzach i wydawać co dwa lata dobrze ponad 500pln. Takie są fakty gdyż w PL papiery dają już bez terminu. Masz w miarę blisko Mańkowskiego, czy Tamarę. Polscy instruktorzy robią bardzo dobre szkolenia termiczne i seminaria przelotowe. Spajka masz praktycznie pod nosem.... Ale jeżeli nie chcesz to nie korzystaj, to już moja sprawa. Ale przyjmij do wiadomości, że niektórzy myślą inaczej.
bo jak ja robiłem kurs na SK to wystarczył polski papier od zwykłego lekarza pierwszego kontaktu (z bólem wyciągnięty i nie do końca o glajty tam chodziło ale przeszło). W międzyczasie przestali i znowu zaczęli czy coś innego?
SP8EBC pisze:Andrzejt pisze:A w dodatku poniżasz się do poziomu zastraszania i to w durny sposób... Sugerujesz wykorzystać swoją pozycję jako członek PSP? Czy może źle to odebrałem?
Specu, zwolnij troszku. To że paru typków Cie gnębiło w okresie dorastania to nie znaczy że wszyscy tacy są. A przez takie głupie wyskoki jakie tu na forum od czasu do czasu robisz to sam prowokujesz żeby ci co Ciebie, Twojej historii, nie znają też tak na Ciebie patrzyli.
I nie pisze Ci tego po złości człowieku bo jak za pewne pamiętasz... już raz Ci napisałem że cenie Cie za to co robisz dla paralotniarstwa. Pamiętasz?
Andrzej dopraszasz się o ostrzeżenie i dzień urlopu! Jeszcze raz zaczniesz wizerunek PSP w to wciągać a się doprosisz! To, że mam odmienne i nie pasujące zdanie o Twoim instruktorze to moje prawo. Pytałeś -> uzyskałeś odpowiedź?
SP8EBC pisze:Ja papiery na SK zrobiłem w 2011 roku. Wcześniej miałem pójść do jednego polskiego instruktora ale pewien mój kolega (no dobra księdzem nawet jest) zamydlił mi oczy, że wszyscy polscy instruktorzy to zło a brama niebios jest w Barwinku na przejściu granicznym. Młody był człowiek i głupi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość