Pozdr.
B.
prokopcio pisze:A masz może bumat ( lub inni) filmik jak wykręcasz się z tych 70,80 lub chociaż 100 - oczywiście nad płaskim ?
ale pouczające by było.Bumat pisze:co chcesz zobaczysz?...nie robi to wrażenia.prokopcio pisze:A masz może bumat ( lub inni) filmik jak wykręcasz się z tych 70,80 lub chociaż 100 - oczywiście nad płaskim ?
huzar pisze:O-ja-cie!!! Dziękuję za dedykację
pocieszałam faktycznie szukając pocieszenia takoż. Polecam się na przyszłość
Ale nagródka sama się objawiła wieczorową porą ...
Bumat - chyba zgarnęłam pełne rozdanie ostatniego komina ... szkoda, że nie zostałeś jednak!
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Ja widziałem ten dzień w następujący sposób: Początek termiki około 10, o 17 jeszcze fajnie działała. Na 23 loty jakieś trzy miałem bez kontaktu z termiką, około 5 było takich w których trudno było znaleźć duszenie a w pozostałych trzeba było się trochę postarać żeby się wykręcić. Czyli dzień dobry.
mam mieszane odczucia czytając to z pod twoich palców Zbyszku....Zbyszek Gotkiewicz pisze:Ja widziałem ten dzień w następujący sposób: Początek termiki około 10, o 17 jeszcze fajnie działała. Na 23 loty jakieś trzy miałem bez kontaktu z termiką....... Czyli dzień dobry.....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość