Kiszka
- Lucjan Piekutowski
- Latam: Nie latam
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Re: Kiszka
To napisz do Krzyśka Chytrowskiego z firmy Summit. Uszyje Ci na wymiar. Na allegro też widzialem jego produkty. Np tube bag summit.
Ja kupiłem i po kilku razach, zamek się zepsuł
Jak za taką cenę ok, jakby zamek był mocniejszy to nie byłoby się do czego przyczepić
Jak za taką cenę ok, jakby zamek był mocniejszy to nie byłoby się do czego przyczepić
Ja kupiłem i po kilku razach, zamek się zepsuł
Napisałeś do niego o tym?
Sam zamówiłem kiszkę pod wymiar do małego glajta, ale w wersji lekkiej, z samej siatki i jest zgodna z oczekiwaniami.
Wszystko jest zrobione zgodnie z moimi wytycznymi i jestem bardzo zadowolony, choć w kolejnym egzemplarzu pewnie jeszcze jakąś pierdołę bym zmienił...
Zamek na razie działa i nie wygląda, jakby miał się za jakiś czas zepsuć.
W każdym razie, kontakt do producenta mam, więc o nic się nie obawiam, znajdę go
W razie potrzeby, następną kiszkę (lub inne akcesoria) też sobie zamówię w Inowrocławiu, ponieważ nie znam innego miejsca, gdzie uszyliby pod moje potrzeby.
Oczywiście kiszka Dudka też jest dobra, ale wymiar jest stały, a nie taki jak potrzebuję, na materiały użyte do produkcji nie mam wpływu, no i cena też dużo wyższa...
Pozdrawiam
-
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Potrzeba posiadania wciąż niezaspokojona
-
- Latam: Swobodnie i z Napędem
Hej. Mam nową, nie używaną UP. Zobacz na ich stronie jak wygląda i jeśli Ci będzie odpowiadać daj znać. Pozdrawiam
-
Zobaczyłem. Daję znać niniejszym. Długość 280-300 cm potrzebna.Pozdrawiam
-
Nieaktualne, kupiona.