Opłata za IPPI
-
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Opłata za IPPI
Mam pytanko do wiedzących: Jeżeli jestem członkiem PSP z opłaconą składką to ile mam zapłacić do AP za IPPI .BO na stronie AP jest napisane ,że dla członków AP opłata wynosi 40zł a dla pozostałych -60 zł.
- huzar
Re: Opłata za IPPI
no to odpowiedź już znasz
jesteś w PSP a to nie to samo co AP, zatem jeśli nie zadeklarujesz się na członka AP, to tak jak sam napisałeś 60zł
jesteś w PSP a to nie to samo co AP, zatem jeśli nie zadeklarujesz się na członka AP, to tak jak sam napisałeś 60zł
Jak ci się zdarzy zgłupieć w czasie lotu - leć do nieba. O niebo się jeszcze nikt nie rozbił.
-
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Przelotowiec
Polskie Stowarzyszenie Paralotniowe jest członkiem AP, więc obowiązuje cię opłata 40 zł jeżeli jesteś członkiem PSP.
Pozdrawiam
Mirek Górski
Pozdrawiam
Mirek Górski
-
Huzar! Z tego co się orientuję to członkami AP mogą być tylko osoby prawne . Ja rozumiem to tak jak Migor ale chciałbym żeby potwierdził ktoś z mądrych
- huzar
a ja do AP dzwoniłam w tej sprawie ze dwa lata temu wyrabiając sobie IPPI i powiedziano mi że jest rozdzielność organizacji i musiałam płacić 60zł.
Mirku - czy coś się zmieniło, czy też mnie wprowadzono w błąd?
Mirku - czy coś się zmieniło, czy też mnie wprowadzono w błąd?
Jak ci się zdarzy zgłupieć w czasie lotu - leć do nieba. O niebo się jeszcze nikt nie rozbił.
Wróć do „Wejście dla początkujących”