Hej Sorki, nie zaglądam na forum codziennie Jutro pomierzę, bo nie mam ich teraz pod ręką. One sa takie półokrągłe z tej strony która przylega do kokonu (spód). Zrobie fotki i zmierzę.
No i nie udało się, bo okazało się że mam te kokpity gdzie indziej niż myślałem. Ale jest szansa że jutro do nich dotrę. Mógłbym Ci je wysłać, tylko że w poniedziałek wyjeżdżam, a do tego czasu nie znajdę otwartej poczty, chyba że.... zaraz, poczta główna w Warszawie jest otwarta non-stop o ile sie nie mylę. Wyślij adres to postaram się je jutro zapakować.
No i wtopa. Wygląda na to że wyrzuciłem te dwa nadmiarowe kokpity podczas przeprowadzki, bo tak leżały bezużytecznie 2 lata, albo więcej. Sorry. Ostał mi się jeden do mojej uprzęży i tego jednego nie chcę się pozbywać, mimo że latam z innym kokpitem. Może przyda się przy odsprzedaży. Zrobiłem fotki gdyby to się miało na coś przydać. Może u Dudka można kupić sam kokpit do Soula.
kokpity gotowe mój przetestowany w boju - sprawdził się idealnie. Mała korekta - dodałam gumki odciągowe u dołu mocowane np. do przelotek od podnóżka. Ustawiają kokpit w doskonałym położeniu i z właściwym wychyleniem kokpitu - widać wszystko na przyrządach
Załączniki
DSC00651.JPG (558.97 KiB) Przejrzano 9054 razy
DSC00650.JPG (668.24 KiB) Przejrzano 9054 razy
DSC00649.JPG (793.43 KiB) Przejrzano 9054 razy
DSC00648.JPG (685.31 KiB) Przejrzano 9054 razy
DSC00646.JPG (631.56 KiB) Przejrzano 9054 razy
DSC00645.JPG (768.57 KiB) Przejrzano 9054 razy
Jak ci się zdarzy zgłupieć w czasie lotu - leć do nieba. O niebo się jeszcze nikt nie rozbił.