Zbyszek Gotkiewicz pisze:Grzesiek Olejnik prosił mnie że nie chce żeby nawet jego nazwisko istniało w tym spisie i w związku z tym żeby je usunąć. Stąd prośba do administratora o zrobienie tego
Szkoda. Usunięte

Zbyszek Gotkiewicz pisze:Grzesiek Olejnik prosił mnie że nie chce żeby nawet jego nazwisko istniało w tym spisie i w związku z tym żeby je usunąć. Stąd prośba do administratora o zrobienie tego
Krzysiek pisze:Zbyszek Gotkiewicz pisze:Grzesiek Olejnik prosił mnie że nie chce żeby nawet jego nazwisko istniało w tym spisie i w związku z tym żeby je usunąć. Stąd prośba do administratora o zrobienie tego
Szkoda. Usunięte
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Acha, okazało się że parawiki jest dość pilnie czytana i komentowana. I to dużo szerzej niż bym się spodziewał
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Ja biura nie hejtowałem. Możesz sprawdzić. (...)
der pisze:Zbyszek Gotkiewicz pisze:Ja biura nie hejtowałem. Możesz sprawdzić. (...)
A czy w ogóle kogokolwiek ? (poza tym, że nie pałałeś od początku miłością do federacji i wszędzie widziałeś fraglesa)
Po prostu przypominam sobie ciekawą dyskusję i zdecydowanie odmienne zdania na tematy żarowo benjaminowe.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość