Zbyszek Gotkiewicz pisze:Jaro. W trakcie tej dyskusji wcześniej w sposób dużo bardziej delikatny niż Przemek pisałem Ci podobną informację, bo spotkałem się już z podobnymi relacjami ze strony ludzi którzy się szkolili w twojej ulubionej szkole. Obecna sytuacja nieźle mnie rozbawiła, bo gdy sobie przypomnę z jaką bezkompromisowością walczyłeś ze skrzydłami samostatecznymi, brakiem certyfikacji napędów, złymi programami szkolenia i jak teraz zwalczasz człowieka który ujawnia kolejną nieprawidłowość to widzę zupełnie innego Jara. To już nie facet w białym fraku z szampańskim uśmiechem ale dżygit z czarnym worem. Nie musisz tak emocjonalnie reagować na wszystko, co według Ciebie jest niewłaściwe bo czasem się mylisz. Niestety pamięć o twoich histerycznych reakcjach pozostaje. Więcej faktów mniej komentarzy. Dopóki podajesz fakty i dzielisz się wiedzą to twój autorytet rośnie. Nie wykorzystuj go w polityce, bo słabo ci to wychodzi.
Mysle ze sie nie zrozumielismy albo Ty po prostu mnie nie rozumiesz. Ja nie mam problemu z tym ze ktos ma inne zdanie w danej kwestii i obroni sie argumentami. Mnie sie po prostu nie podoba fakt ze ktos smaruje kogos bez publikowania dowodow i zaznacza z gory ze nazwisk nie poda a potem w kolejnym poscie wyglasza jaki to nie jest zajebisty. Elspeedo nie jest moja ulubiona szkola i nawet im sie nalezy odrobina szacunku. Poza tym system czeski nadal jest lepszy od polskiego i swojego zdania w tej kwestii na ten moment nie jestem w stanie zmienic. Uwazam ze to co Kamon zrobil przynosi wstyd instruktorom polskim. Najpierw patrzysz na swoje podworko a dopiero potem wygladasz za plot. Poza tym takie rozglosy bywaja karalne. W innej branzy masz za to sad od razu. Proponowalem jedynie aby sie zastanowil ale jak widzisz napisal ze go wszystko wali. To nie robi wszystkim dobrego obrazu. To moze niech Kamon napisze ktore szkoly rozdaja papiery bez szkolen w Polsce bo to tez padlo w tym watku...
Pozdrawiam,