Ale oni też "muszą" jakoś przeboleć że tu jestem....
o zapomniałem wspomnieć, że Ciebie też nie lubię. Kiedy na to piwo?calhal pisze:Co ciekawe, większość osób, które za sobą nie przepadają w necie, prawdopodobnie na żywo i przy piwie lepiej by się między sobą dogadywało
prokopcio pisze:o zapomniałem wspomnieć, że Ciebie też nie lubię. Kiedy na to piwo?calhal pisze:Co ciekawe, większość osób, które za sobą nie przepadają w necie, prawdopodobnie na żywo i przy piwie lepiej by się między sobą dogadywało
Nie będę pytał czy za mną przepadasz, albo czy ktokolwiek za mą przepada, bo znam odpowiedźcalhal pisze:Co ciekawe, większość osób, które za sobą nie przepadają w necie, prawdopodobnie na żywo i przy piwie lepiej by się między sobą dogadywało
Przemo Boosh pisze:
Biedactwo...
Jakiś pepegant w kasku i okularkach szybko analizuje treści...
Może, nie jesteś takim paralotniowym fenomenem jakim Ci się wydaje, że jesteś?
A może jakiś pepegant w okularkach lata paralotnią tylo dlatego, że to jego wybór, a nie szczyt mozliwości?
Może ten koleś w okularkach ma za soba o wiele ciekawszą, lotniczą przeszłość, a paralotniarstwem bawi sie dlatego, że może mieć ze sobą samolot w bagażniku?
Spierajmy się zatem i dyskutujmy. Proszę Cię tylko abyś przestał pluć jadem i przemyslał stosowaną retorykę.
Paralotniarstwo dla mnie to tylko zabawa, hobby i sposób spędzania wolnego czasu - bawmy sie tym zatem bez zbednej agresji...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość