nie za darmo oczywiście - za rozwinięcie liny - chyba że zabierzesz ze sobą kolegę micro - on kiedyś zaoferował się że linę może rozwijać - mam nadzieję, że aktualne ...Andrzej pisze:...można do Ciebie podjechać obejrzeć ?....Lub się wyholować ( nie za darmo oczywiście )....
pamiętam, pamiętam micro ... a Tak na serio to każdy kto ma ochotę podjechać zapraszam serdecznie nie tylko dla wyciągarki. Kontakty międzyludzkie są dla mnie na pierwszym miejscu, wyciągarka mniej ważna.
mariusz7924 pisze:Najlepszy stosunek cena- prostota -precyzja da hamulec tarczowy. Nie darmo się to instaluje nawet w najlepszych super sportowych motocyklach czy autach. istnieje kilka firm wycinających tarcze z odpowiednich materiałów na wymiar. Akurat z dorobieniem tarczy dla dzwona tego sprzęgiełka nie było by kłopotu. Proszę wziąść pod uwagę że tam trzeba dosyć dużo ciepła odprowadzić z tego dzwonu. W bardziej obciążonych sprzęgłach są nawet żebra zwiększające powierzchnię dla lepszego chłodzenia. A tam miała by być własnie ta taśma hamująca.
też brałem to pod uwagę. do przemyślenia na plus taśmowego jest to, że jest najprostszy konstrukcyjnie / mogę go zamontować w oryginalnej obudowie.