Mam wiecej wkładu w ten watek jak i cały projekt niż cała reszta uzytkowników tego forum. Spędziłem wiele, wiele godzin na testach i usprawnieniach, o których tutaj nie przeczytacie i wiem ile równie cennego czasu poświecił temu sam Łukasz. I wkurwia mnie niesłychanie, gdy ktoś jednym postem cały ten wkład neguje nie pokazując nic kontra, sam nie miał okazji przetestować jak to działa na żywo. A to działa i absolutnie nic wiecej nie potrzebuje. Wszelkie poprawki są możliwe na poziomie programu i w interesie bezpieczeństwa użytkowników jest by zmiany wychodziły od tylko jednej osoby. Choć póki co wcale nie muszą. Im mniej ludzi ogarnia i grzebie po swojemu w środku tym lepiej.
Dopóki ktoś broni swoich racji , dopóty bedzie działał w temacie.
Wiesz co oznacza podświadomie w ustach konstruktora przyznanie oponentowi racji i jego obrona, choć nie ma oczym mówić, bo nic nie ma?
"Tak tak macie rację, nie znam się, zacofany jestem skoro wam nie pasuje robcie po swojemu, pierdolę to".
Dlatego, jeśli Łukasz nie dostanie dzis muki na przebudzenie, to o projekcie możecie za jakiś czas zapomnieć. Pomimo, że dopiero w tym roku wygląda, że zbierze pierwsze darmowe owoce.
Ten projekt od strony elektronicznej uważajcie za zakończony. Zmian systemu, sterowania nie będzie.
Jeśli ktoś pokusi się o budowę własnego, pokaże jak działa. Wykona kilkaset skutecznych holi i się wszystkim podzieli, być może sam zbuduję i skorzystam. Na pewno nie skrytykuję, że nie na androidzie