Witam serdecznie
Chciałbym kupić w/w uprząż. Znalazłem coś takiego dla mojej żony...
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... pp_android
Cena uzgodniona 450 EUR. Właścicielka twierdzi, że kupiona w 2015 r. I tylko 6 razy używana była. Dostałem więcej zdjęć na email i wszystko wygląda bardzo dobrze.
Chciałbym zapytać czy to jest dobra oferta i czy ta uprząż będzie dobra na pierwsze loty...
Pozdrawiam
Advance axess 3 air. Czy warte zakupu?
- uriuk
- Site Admin
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Re: Advance axess 3 air. Czy warte zakupu?
Nie wiem, ale wiem, ze mam Impressa 3 M w stanie idealnym (bez sladow uzywania) za 1900 pln.
-
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Problem jest tego typu, że nie wiem jak zweryfikować rok produkcji... Z tego co się orientuję to niby powinno używać max 10 lat.
-
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Przelotowiec
Ten model to bardzo fajna uprząż, polecam.
-
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Masz numer seryjny na metce - napisz do Advanca maila z zapytaniem i potwierdzeniem roku produkcji, powinni udzielić takich informacji. Dość dobrze wykonane i wygodne uprzęże. Moim zdaniem 450 euro to nie jest niesamowita okazja a raczej "ok cena" i sądzę, że w podobnej cenie będziesz w stanie znaleźć coś u nas - warto przejrzeć giełdy paralotniowe na facebooku (dość prężnie działają). Warto dodać ogłoszenie, że się kupi bo wiele osób ma coś na sprzedaż ale niekoniecznie tu i teraz mają czas wystawić na giełdzie (a tak się zgłoszą).
Pozdrawiam!
Mariusz
Mariusz
-
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Dzisiaj dostałem odpowiedź od advance i potwierdzili rok produkcji. Uprząż kupiona, dzięki bardzo za pomoc.