Witam.
Brakuje mi takiego tematu "aktualnego" o bieżących warunkach paralotniowych żeby można było wspólnie polatać, jest nas dwóch z kolegą ale wiecznie jednemu nie pasuje Fajnie było by mieć takie oficjalne miejsce kiedy gdzie ktoś się wybiera można się nawet zgadać jednym autem przykładowo. Na facebooku jest fajne miejsce ale to nadmorskie klifowanie gdzie na bieżąco pisze się kto gdzie się wybiera, w kupie raźniej,
Wspólne latanie PL południowa
-
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Re: Wspólne latanie PL południowa
hej,
Poludniowa Polska to dosc spory rozstrzal Miedzy takim np. Karpaczem a Ustrzykami jest ladnych pare godzin w aucie, poza tym lokalesi raczej przerzucili sie na komunikacje przez Whatsapp albo Facebooka bo jest wygodniej.
Poludniowa Polska to dosc spory rozstrzal Miedzy takim np. Karpaczem a Ustrzykami jest ladnych pare godzin w aucie, poza tym lokalesi raczej przerzucili sie na komunikacje przez Whatsapp albo Facebooka bo jest wygodniej.
pzdr,
/Szymon
/Szymon
- Blazej
- Doświadczenie: Sympatyk
rafi_k pisze:Witam.
Brakuje mi takiego tematu "aktualnego" o bieżących warunkach paralotniowych żeby można było wspólnie polatać, jest nas dwóch z kolegą ale wiecznie jednemu nie pasuje Fajnie było by mieć takie oficjalne miejsce kiedy gdzie ktoś się wybiera można się nawet zgadać jednym autem przykładowo. Na facebooku jest fajne miejsce ale to nadmorskie klifowanie gdzie na bieżąco pisze się kto gdzie się wybiera, w kupie raźniej,
Cześć,
jeśli chodzi o latanie na Żarze, Skrzycznem i okolicy to zapraszam na naszą WhatsAppową grupę Beskidzkiego Stowarzyszenia Paralotniowego. Grupa służy do doinformowania się o zasadach i zwyczajach latania u nas oraz często do pogodowego alertu. Nie służy do wrzucania zdjęć, filmów i pierdzenia o głupotach .
Zapraszam.
https://e-bsp.org/kontakt/
-
To są : Polska Południowo Wschodnia / Południowo Zachodnia . Jeszcze coś słyszałem o możliwości latania z Biskupiej Kopy ale tam nie byłem.szymon.strus pisze:Poludniowa Polska to dosc spory rozstrzal Miedzy takim np. Karpaczem a Ustrzykami jest ladnych pare godzin
- prokopcio
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Czy istnieje podobna grupa dla Sudetów ? Chętnie bym się z kimś zgadał na jakieś dupozloty (zwłaszcza Ziemia Kłodzka mnie interesuje)Blazej pisze: Beskidzkiego Stowarzyszenia Paralotniowego. Grupa służy do doinformowania się o zasadach i zwyczajach latania u nas oraz często do pogodowego alertu. Nie służy do wrzucania zdjęć, filmów i pierdzenia o głupotach .
Łukasz Prokop
- Zbyszek Gotkiewicz
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Kiedyś działał na tym terenie Karkonoski Klub Paralotniowy. Może mają jeszcze jakiś kontakt z pilotami?
Zbyszek Gotkiewicz
https://m.facebook.com/groups/2231004233884772 Stowarzyszenie paralotniowe Ziemi Kłodzkiej
-
prokopcio pisze: Chętnie bym się z kimś zgadał na jakieś dupozloty (zwłaszcza Ziemia Kłodzka mnie interesuje)
Jest grupa wrocławska, poproś Michała Zawadzkiego to Cię dopisze.
- der
Chrab pisze:prokopcio pisze: Chętnie bym się z kimś zgadał na jakieś dupozloty (zwłaszcza Ziemia Kłodzka mnie interesuje)
Jest grupa wrocławska, poproś Michała Zawadzkiego to Cię dopisze.
Nie ma sensu, zupełna odwrotność tego :
Blazej pisze:jeśli chodzi o latanie na Żarze, Skrzycznem i okolicy to zapraszam na naszą WhatsAppową grupę Beskidzkiego Stowarzyszenia Paralotniowego. Grupa służy do doinformowania się o zasadach i zwyczajach latania u nas oraz często do pogodowego alertu. Nie służy do wrzucania zdjęć, filmów i pierdzenia o głupotach .
Zapraszam.
https://e-bsp.org/kontakt/
- prokopcio
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Zawadzcy kojarzą mi się z holowaniem w Borowej ( jeśli chodzi o nasz kraj )
Łukasz Prokop
- der
No i o Michała chodzi oraz o grupe wroc pg.
- Marcus Biesioroff
prokopcio pisze:Zawadzcy kojarzą mi się z holowaniem w Borowej ( jeśli chodzi o nasz kraj )
I słusznie, to jedna z dwóch najbliższych miejscówek poza CTR EPWR. Zresztą parę wyśmienitych przelotów stąd poszło. Między innymi kilka niejakiego... Łukasza Prokopa, czy Adam Grzecha
Lubię patrzeć na niebo, bo wiem, że go nie wyasfaltują
Wróć do „Miejscówki i wyjazdy paralotniowe”