Pozdrawiam,
ParaQuickTips - 6#
- calhal
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Re: ParaQuickTips - 6#
Jaro, to mógł być też dynamiczny full stall po masywnym froncie.
Trochę mi to przypomina moją akcję na zawodach, chociaż ja tumblingu nie zrobiłem.
Pełna bela przez strefe konwergencji wiatrów dolinowych w bardzo termiczny dzień. Tylko poczułem, że mi skrzydło zdmuchło, zdążyłem odpuścić belę a potem mogłem już tylko czekać Generalnie wątpie czy mogłem coś zrobić (oprócz nie pakowania się na full beli w strefe turbulencji, a wiedziałem, że tam jest), za szybko wszystko się zadziało. Skończyło się połową twista po czym kontynuacja taska.
Chciałbym mieć wideo z zewnątrz
Trochę mi to przypomina moją akcję na zawodach, chociaż ja tumblingu nie zrobiłem.
Pełna bela przez strefe konwergencji wiatrów dolinowych w bardzo termiczny dzień. Tylko poczułem, że mi skrzydło zdmuchło, zdążyłem odpuścić belę a potem mogłem już tylko czekać Generalnie wątpie czy mogłem coś zrobić (oprócz nie pakowania się na full beli w strefe turbulencji, a wiedziałem, że tam jest), za szybko wszystko się zadziało. Skończyło się połową twista po czym kontynuacja taska.
Chciałbym mieć wideo z zewnątrz
-
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Akrobata
Re: ParaQuickTips - 6#
Możliwe że po froncie zaciągnął na chwilę sterówki, ale mimo wszystko skłaniam się bardziej opcji że przeciągnął samoczynnie patrząc po tym jak ciężkie ma ręce w kominie na skrzydle EN-C. Wydaje mi się że to Sigma była na której leciał.
Jarek Borowiec | www.flyordie.info