Mowilem ze slyszalem ze zawodnicy mowili ze juz jestes posrany bo boisz sie dwurzedowek i dlatego przyjechales ze szkolnym glajtem na zawody, a nie ze chciales cos udowodnic

Nie ma zadnego wstydu przeciez

Zbyszek Gotkiewicz pisze:Dyskutuję z tezą którą tu wygłosił Jaro, że trzeba być osranym pilotem, żeby latać na skrzydle klasy A. Nie wspominałem nic o mojej pozycji w zawodach, więc Adam zgłaszasz się jako kolejny gość z bólem dupy.
AdamCee pisze:Zbyszek Gotkiewicz pisze:Dyskutuję z tezą którą tu wygłosił Jaro, że trzeba być osranym pilotem, żeby latać na skrzydle klasy A. Nie wspominałem nic o mojej pozycji w zawodach, więc Adam zgłaszasz się jako kolejny gość z bólem dupy.
Kolejny raz sprowadzasz poziom dyskusji do rynsztoka, mimo że lubisz podkreślać jak to zależy ci na jego wysokim poziomie. Sam tracisz na tym najbardziej.
Zbyszek Gotkiewicz pisze:AdamCee pisze:Zbyszek Gotkiewicz pisze:Dyskutuję z tezą którą tu wygłosił Jaro, że trzeba być osranym pilotem, żeby latać na skrzydle klasy A. Nie wspominałem nic o mojej pozycji w zawodach, więc Adam zgłaszasz się jako kolejny gość z bólem dupy.
Kolejny raz sprowadzasz poziom dyskusji do rynsztoka, mimo że lubisz podkreślać jak to zależy ci na jego wysokim poziomie. Sam tracisz na tym najbardziej.
Adam, przecież to ty wyciągasz jakieś wyniki zawodów tylko po to żeby mi dojebać mimo że te wyniki nie mają nic wspólnego z tematem wątku. Zastanów się co tym zyskałeś.
AdamCee pisze:Oczywiście, że nie ja tylko Przemysław.
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Adam. Skąd biorą ci się te kłamstwa że nie latam w termice? W zeszłym roku zająłem trzecie miejsce na Pucharze Karpat. Już kiedyś Walter mnie wyzywał na pojedynek w zawodach na posiadane umiejętności. Drugi raz już tego nie zrobił.
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Nie poczułem się uraźony. To co piszesz na mój temat świadczy wyłącznie o tobie. Jedynie prostuję kłamstwa na mój temat które wymyślasz lub kolportujesz. Tyle jeszcze chyba mi wolno choć może to wyglądać na brak poczucia humoru. A co dwurzędówek, to brałem udział w oblatatywaniu prototypów. Później takie skrzydło do niczego mi nie było potrzebne.
der pisze:JaroXS
Słyszałem od pewnych osób, że nie latasz w zawodach bo po pierwszych się posrałeś
Wiemy jakie masz doświadczenie przecież no i wiemy że w zawodach nie latasz. Przecież to żaden wstyd, tym bardziej że podobno oficjalnie przyznałeś że latanie akrobacyjne ze strachu porzuciłeś. To żaden wstyd naprawdę, i to nie przekreśla przecież Twoich wcześniejszych osiągnięć sportowych ani tego co zrobiłeś kiedyś lub nadal robisz dla środowiska.
to tak z dozą radości i przyjaźni międzyludzkiej
Wróć do „Szkolenie i technika latania”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość