Wrzuc na luz i przyjmij czasami docinki z usmiechem. W sumie to czekalem czy to sie stanie ale nawet Adama zaatakowales. Szkoda.

der pisze:Przepraszam. Nie umiem.
JaroXS pisze:Zbyszek kompletnie straciles poczucie humoru. Szkoda. Kiedys bys sie smial z takich docinek ale chyba jednak czas plynie nieublaganie.
Wrzuc na luz i przyjmij czasami docinki z usmiechem. W sumie to czekalem czy to sie stanie ale nawet Adama zaatakowales. Szkoda.
prokopcio pisze:JaroXS , napiszę na poczatku, ze szanuję Ciebie i wkład Twój w paralotniarstwo ( sporo wyciagam z Twoich wartosciowych filmów ) ale tu pojawia się moje ALE... mam wrazenie, ze jesteś bardzo podatny na puszczoną w obieg plotkę. Nawet nie wnikam czy prawdziwą, czy nie ( ponoc w każdej jest troche prawdy ) ale DO CHOLERY dlaczego powielasz je publicznie.
Nie zapytałeś Gotka dlaczego na zawody wziął NEMO ale zasłyszane że byłby posrany na wyższej klasy sprzęcie..... oczywiscie TYLKO tak słyszałeś.
Ale to pikus z poprzednią publikacją plotki.....
Nie zapytałeś przecież Waltera, czy na jego szkoleniu byl wypadek śmiertelny, tylko tak uslyszałeś i napisałeś publicznie " słyszałem że.......
Nie psuj swojego wizerunku bo nie warto.
Nie w taki sposób.
Gdyby Zbyszek wziął na zawody B, czy C bo się boi D to to jakoś bym przełknąl ale to A do nie nie przemawia, bo tego nawet piloci zaraz po kursie nie chcą...
Nawet jeśli te dwie plotki są prawdziewe to odważnym jest ich upublicznienie bez ich potwierdzienia.
wladek1 pisze:PANOWIE DZENTELMENI jak ja zazdroszczę Wam, tyle czasu na pierdoły przeznaczacie. Nie szkoda Wam? Apel mam zanim każdy coś napisze niech się zastanowi, przypieprzyć łatwo jest a potem te wysublimowane teorie co też chciałem a inni nie zrozumieć,i itd. Słabe to jest uwieżcie.
JaroXS pisze:A Ty też tak wszystko na poważnie bierzesz?
wladek1 pisze:Mój komentarz dotyczył wszystkich uczestników tej słabej dyskusji. Ale jak widać najszybciej odezwałeś TY. Cóż wygląda to jak w przysłowiu udzerz w stół....
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Władek. Masz rację, ale samce alfa tak mają że żaden nie odpuści. Jak w tym skeczu Monte Pytona gdy rycerz stracił wszystkie kończyny ale dalej chciał walczyć
Zbyszek Gotkiewicz pisze:wladek1 pisze:Mój komentarz dotyczył wszystkich uczestników tej słabej dyskusji. Ale jak widać najszybciej odezwałeś TY. Cóż wygląda to jak w przysłowiu udzerz w stół....
Odezwałem się bo cie lubię i szanuję, więc nie chciałem żebyś pomyślał, że ignoruję Twoją uwagę.
prokopcio pisze:JaroXS pisze:A Ty też tak wszystko na poważnie bierzesz?
Wydaje mi się , że nie, ale też nie jestwm w chłopaków skórze.
Jak kiedyś uznam, że mi dojebałeś to Ci o tym powiem ( lub napiszę. O ile dokuczanie Gotkowi że jest posrany na dwurzędówkę jest takie se, to dojebanie Walterowi było zbyt grube i pewnie nie zostawiłbym bez echa gdyby nie było prawdziewe.
Zauważ że Arek zarzutami się chyba nie przejmuje....
Czy to dobrze ? Nie wiem. Ma to plusy i minusy. Nie istotne czy zarzuty są prawdziewe czy nie.
JaroXS pisze:prokopcio pisze:JaroXS pisze:A Ty też tak wszystko na poważnie bierzesz?
Wydaje mi się , że nie, ale też nie jestwm w chłopaków skórze.
Jak kiedyś uznam, że mi dojebałeś to Ci o tym powiem ( lub napiszę. O ile dokuczanie Gotkowi że jest posrany na dwurzędówkę jest takie se, to dojebanie Walterowi było zbyt grube i pewnie nie zostawiłbym bez echa gdyby nie było prawdziewe.
Zauważ że Arek zarzutami się chyba nie przejmuje....
Czy to dobrze ? Nie wiem. Ma to plusy i minusy. Nie istotne czy zarzuty są prawdziewe czy nie.
Temat wypadków był opisany i wyjaśniony i tam nie były używane emotikony. Poza tym w finalne się dowiedzieliście od kogo informacja wyszła więc nie widzę tego jako totalnej tragedii. Wypadki były na wyjazdach i będą. Warto pamiętać to co się stało i jak i gdzie.
Co do Gotka to nie jest bez winy że sobie dokuczamy, wystarczy że go poczytacie porządnie. Musicie do tego przywyknąć.
To czy Arek się przejmuje zarzutami tego nie wiem. Ja robię to co mogę dla poprawy bezpieczeństwa w polskim środowisku oraz poruszam nieprzyjemne tematy bo uważam że trzeba i mam w dupie czy to jest mój kolega czy wróg. Jestem bezstronny a rzeczy prawdziwe się obronią same. Taki już jestem w kwestii bezpieczeństwa. Nie przebieram w słowach wiele razy bo nie mam takiego charakteru, dlatego wiele z Was może myśleć że chcę skłócić środowisko mimo że moje intencje są dobre.
Wróć do „Szkolenie i technika latania”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość