micro pisze:Ten link jest nieprawidłowy.
Wyświetla się mój profil .
Ok. To weź to zdjęcie i zobacz pozostałe z tego albumu
https://picasaweb.google.com/m/viewer#p ... 8701483522
micro pisze:Ten link jest nieprawidłowy.
Wyświetla się mój profil .
Zbyszek Gotkiewicz pisze:https://picasaweb.google.com/110461185068390600143/MojeSkrzydA#5526368747994954866
Ten link powinien być ok. Te z telefonu nie działają. Zobacz calu album bo Atak to był niedawno.
Marek00 pisze:A może mi ktoś wytłumaczyć co to za klasa CCC , znam ENA, B, C, D. Czy to nowa klasa, czy wymyślona tylko w PL na forach, jak ogólna to proszę wszystko o ...
Art pisze:nie widziałem żadnej różnicy Więc się pytam po co ryzykować?
Chicago pisze:Nie spodziewałem się takich reakcji po froncie, En-B w swoim założeniu ma priorytet bezpieczeństwo i wyjście z atrakcji bez udziału pilota...
Chicago pisze:Art. dogoniłeś bo
A mniej czasu spędzałeś w kominie
B bo może było przed tobą kilku pilotów którzy markowali ci kominy
C miałeś opanowany ten kierunek lotu i jak układa się linia kominów na tym kierunku .
D pilot przed tobą się nie spieszył ,
E był mocno doważony a termika słaba była tego dnia.
F Leciał pierwszy i nie był w dobrej termicznej fazie
G jak Chicago - czemu po dogonieniu nie odskoczyłeś już temu pilotowi zostawiając go daleko w tyle .
H itd.
Jestem raczej miernym pilotem , w Brazyli chlałem piwo i jeździłem autem ale stawiam szklankę ze mnie nie dogonisz .
Co do opinii Ziada mam mieszane uczucia .
A widziałem nowego Iona 4 Na którym Latał Berni w Quixadzie , glajt był szybszy od Enzo 2 i to widziałem na własne kaprawe oczy , ale daleki jestem od wysnucia tezy ze jest lepszy od enzo , co mogło to wynikać z moich obserwacji.
Pozdrawiam Grzegorz
tooosh pisze:Art pisze:nie widziałem żadnej różnicy Więc się pytam po co ryzykować?
Kto ryzykuje bardziej, zawodnik na Mantrze robiący 250h w sezonie czy weekendowy latacz z 50h na Iocie?
Art pisze:jestem pewien, że pilot latajacy 10 lat po 50 godz rocznie w zupełności poradzi sobie na Enzo itd
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość