http://glajtem.pl/27+03+2016+%C5%9Bwi%C ... zytaj.html
der pisze:Kurcze, smutne to takie trochę, kiedy widzę jak ludzie latają w święta.
calhal pisze:der pisze:Kurcze, smutne to takie trochę, kiedy widzę jak ludzie latają w święta.
Możesz wyjaśnić? Czemu smutne?
Heniu pisze:calhal pisze:der pisze:Kurcze, smutne to takie trochę, kiedy widzę jak ludzie latają w święta.
Możesz wyjaśnić? Czemu smutne?
Z prostej przYczynynp brak obok rodziny ? !
Tak ważne dni dla rodziny są tylko 2 w roku: 25.12 i niedziela wielkanocna.
Chyba że tandemowo - rodzinowo
calhal pisze:Dla przypomnienia: to jest forum paralotniowe a nie religijne. Nie narzucajcie swojej ideologii innym. Te dni które dla Was są tak ważne, dla innych mogą być najzwyklejszymi. Więc po prostu stosujcie się do swoich zasad, ale nie widzę powodu, żebyście mieli być smutni za innych.
Dla mojej kobity ważniejszy jest chiński nowy rok, ale jakoś ani mnie, ani jej nie przeszkadza, że Wy w tym czasie latacie.
Pozdrawiam
der pisze:Najzwyklejszych w moim mniemaniu dni nie podkreślam nazewnictwem ogólnie przyjętych "cudzych" świąt, które mnie nic nie obchodzą.
Po prostu... była by to "Ostatnia latana niedziela".
calhal pisze:der pisze:Najzwyklejszych w moim mniemaniu dni nie podkreślam nazewnictwem ogólnie przyjętych "cudzych" świąt, które mnie nic nie obchodzą.
Po prostu... była by to "Ostatnia latana niedziela".
Słuszna uwaga, w tytule jak byk stoi. Niemniej jednak moim zdaniem nie ma potrzeby się smucić za innych
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość