Pozdr.
B.
SP8EBC pisze:Jak mogę coś zasugerować, to pisanie tytułów wielkimi literami jest nieco clickbaitowe i śmierdzi najgorszymi tabloidami typu planeta.pl
Tyś chyba Tomku nie widział dynamicznego drzewowania....Bumat pisze:DYNAMICZNE DRZEWOWANIE
prokopcio pisze:Tyś chyba Tomku nie widział dynamicznego drzewowania....Bumat pisze:DYNAMICZNE DRZEWOWANIE
Toż to jedno z najłagodniejszych drzewowań jkie widziałem
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Ja miałem kilkanaście, ale z powodu braku kamery mam jedynie mgliste wspomnienie.
Bumat pisze:prokopcio pisze:Tyś chyba Tomku nie widział dynamicznego drzewowania....Bumat pisze:DYNAMICZNE DRZEWOWANIE
Mnie wystarczyło, jak na pierwszy raz. Twoje jest gdzieś do wglądu?
uriuk pisze:Zbyszek Gotkiewicz pisze:Ja miałem kilkanaście, ale z powodu braku kamery mam jedynie mgliste wspomnienie.
Kamery sa wszedzie
go.jpg
prokopcio pisze:Bumat pisze:...ale widziałem dwa drzewowania na żywo i Twoje przy tym to takie damskie jakieś w pozytywnym słowa znaczeniu.prokopcio pisze:Tyś chyba Tomku nie widział dynamicznego drzewowania....
oby ostatnie
Tak. Też mi to przeszło przez myśl.Bumat pisze:opis w para-artykule czy podręczniku o lądowaniu na drzewie. A w nim stoi, o wyborze odpowiedniego drzewa, nadleceniu nas owoż i "wylądowaniu, tak jak na lądowisku"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość