plusy i Minusy

Tu można się naparzać do woli. W zasadzie tylko dla koneserów gatunku
Chicago
Latam: Tylko Swobodnie
Doświadczenie: Sympatyk

plusy i Minusy

Postautor: Chicago » 01 kwietnia 2016, 23:46

Szukam kogoś kto będzie mi klepał plusy ja mu za się odwdzięczę, na przykład nie będę go atakował ad personam albo będę żeby nie było ze się dogadaliśmy albo coś wymyślimy - możemy zastosować jakiś przelicznik wszystko da się dogadać jak nie będzie wiadomo co i jak to się telefonicznie uradzimy...
Obserwuje PANów Sky i Piotr Jurek i widzę że to jakiś układzik musi być bo po postach o niczym , plusik jest . pewnie za awatara.

Wlasnie mój ranking się pogarsza
Panowie Jurek i sky do dzieła .

Awatar użytkownika
Zbyszek Gotkiewicz
Doświadczenie: Instruktor
Kontakt:

Re: plusy i Minusy

Postautor: Zbyszek Gotkiewicz » 01 kwietnia 2016, 23:48

Sorry ;) Nie mogłem się oprzeć :)))
Zbyszek Gotkiewicz

Awatar użytkownika
uriuk
Site Admin
Latam: Swobodnie i z Napędem
Kontakt:

Postautor: uriuk » 01 kwietnia 2016, 23:50

Faktem jest, ze te minusy zaczely sluzyc do jakichs dziwnych rozgrywek. Moze by je wylaczyc? Zostalyby same plusy

Awatar użytkownika
Marcus Biesioroff
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany

Postautor: Marcus Biesioroff » 01 kwietnia 2016, 23:58

uriuk pisze:Moze by je wylaczyc? Zostalyby same plusy

Z mojej strony: raczej nie. Bardzo ubolewam nad wojną Sky vs. Chicago (do obu nic nie mam) natomiast pomijając takie starcia, system oceniania ogólnie się sprawdza i pozwala na ocenę wątku i/lub jego autora w szerszym kontekście.
Lubię patrzeć na niebo, bo wiem, że go nie wyasfaltują

Chicago

Postautor: Chicago » 02 kwietnia 2016, 00:17

Tu mogę odpowiedzieć , nie jestem Góralem nawet Świętokrzyskim ale ja nigdy nie odpuszczam .

Awatar użytkownika
Zbyszek Gotkiewicz
Kontakt:

Postautor: Zbyszek Gotkiewicz » 02 kwietnia 2016, 07:56

Chicago. Fajnie że przedstawiła swoje zastrzeżenia co do zeszłorocznej imprezy. To co mnie się osobiście może nie podobać to forma i eskalacja. Forma nie ograniczyła się jedynie do przedstawienia faktów, a o same fakty trzeba było prosić obie strony bo ginęły we wzajemnych oskarżeniach, natomiast eskalacja doprowadziła do tego że problem jeszcze się tli i próbujesz go z powrotem rozdmuchać. Jak dla mnie sprawa została załatwiona i nie ma sensu wracać do niej przy każdej okazji.
Zbyszek Gotkiewicz

ciacholot
Doświadczenie: Były Pilot

Postautor: ciacholot » 02 kwietnia 2016, 08:13

Lepiej mieć 100 przyjaciół niż 1 wroga.
Mariusz Kilian

Chicago

Postautor: Chicago » 02 kwietnia 2016, 10:10

JA tam myślę że lepiej mieć chociaż jednego przyjaciela niż stu klakierów , Wróg zdefiniowany nie jest groźny ,najgorszy jest wróg co udaje przyjaciela .
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Chrzaszczu
Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Kontakt:

Postautor: Chrzaszczu » 02 kwietnia 2016, 10:28

Chicago pisze:Szukam kogoś kto będzie mi klepał plusy

U mnie masz Grzechu plusa!
Jak nie będziesz tu robił syfu jak Statler, dureń Gagarin, "Żwirek i Muchomorek" na pl.rec (a powoli zaczynasz) to będę "lajkował" wszystko co napiszesz! :)

Nawet jak zaczniesz trolować w wojnie ze Sky to znienawidzę Twoje wpisy w internecie, ale w Karkonoszach chętnie piwo po lataniu z Tobą i tak wypije :)
Paweł Chrząszcz

Chicago

Postautor: Chicago » 02 kwietnia 2016, 10:33

Dobra przemyśle propozycje , ale najpierw PIVO w Karkonoszach bo musimy opracować jakiś chytry plan żeby ktoś nie napisał ze się na wzajem plusujemy i że to sitwa jakaś jest.
;-) Pozdrawiam serdecznie Chcagos

Awatar użytkownika
starry
Kontakt:

Postautor: starry » 02 kwietnia 2016, 19:19

Panowie , koledzy ... ;)
Jak to trafnie ktoś przytoczył na fb
Lepiej komuś wejść w droge niż w dupe.
I tego trzeba się trzymać. Można się spierać nawet ostro, ale jk trzeba wypić piwo to ... zawsze ;)
Darecki -starry
------------------------------
http://glajtem.pl

Chicago

Postautor: Chicago » 11 kwietnia 2016, 20:10

Zrobiłem test celem podtrzymania tematu Plusy Minusy - zapytałem z nutka satysfakcji o loty biwakowe cyt:Jakoś dziwnie mało informacji z tegorocznej rywalizacji .Ponoć była zmontowana mocna ekipa na dzień startowy .Może jakieś informacje z trasy i od zawodników lub jakiś filmik z tegorocznego startu bo zeszłoroczny widziałem .Jako ze jestem zainteresowany i ciekawi mnie ten rodzaj rywalizacji .
Czy może w tegorocznej edycji nie ma hucznego startu tylko będziemy mieli starty indywidualne , z przypadkowych miejsc .
I 0drazu minus , czy ten post jest w jakiś sposób wart minusa czy ja taki złośliwy jestem czy to tak ze lubie jak wywołuje emocje jak u moherowych beretów kamera TV na pielgrzymce .;-)
I proszę - chyba będę ten temat drążył z równą ciekawością jak dziecko oczko w pluszowym misiu.

Chicago

Postautor: Chicago » 11 kwietnia 2016, 21:56

Chyba w temacie lotów Sestal Biwakowych może pisać tylko sam SKY , żeby się nie narazić na proszę kolejnego Minusa .
Wreszcie ten ranking mi się polepsza .
i będę mógł zaczynać od mojego ulubionego reputation is bad

Awatar użytkownika
Zbyszek Gotkiewicz
Kontakt:

Postautor: Zbyszek Gotkiewicz » 11 kwietnia 2016, 22:46

Chicago. Robisz problem moderatorom. Nikogo tu nie interesuje twoja prywatna wojenka i nie pozwolę żebyś w takim celu wykorzystywał forum. Albo będziesz szanował to miejsce albo będziesz pierwszym blokowanym. Nic do ciebie nie mam, ale nie po to wynosiłem się z grupy żeby mieć to samo tutaj. Jeśli chcesz głosowania to proszę bardzo. Proponuje minusy do twojego ostatniego postu w tym wątku. Ja daje minus.
Zbyszek Gotkiewicz

Awatar użytkownika
starry
Kontakt:

Postautor: starry » 11 kwietnia 2016, 22:49

Grzesiek, bardzo lubię większość Twoich tekstów paralotniowych, ale w tej kwestii, mówiąc delikatnie, to co w tej chwili robisz jest mocno nieeleganckie. W poprzedniej dyskusji wszystko już zostało powiedziane na temat lotów biwakowych organizowanych przez Piotrka i każdy mógł sobie wyrobić własne zdanie. Nikt tu nie jest już dawno dzieckiem i Ci którzy będą chcieli wystartują, a Ci których przekonałeś pewnie nie. Piotrek się określił poprzez swój regulamin + komentarze do niego podczas dyskusji. Można powiedzieć, że to Jego impreza i jego reguły. Mogą się te reguły nam nie podobać i to jest nasze prawo, ale żeby z tego powodu toczyć wojenki i to w "taki sposób" to mi osobiście się nie podoba. Idea imprezy jest fajna, Piotrek wkłada w to sporo pracy i może poczekajmy spokojnie na wyniki. Ta wojenka nie służy ani Tobie ani Piotrkowi. Moja osobista prośba do Ciebie Grzechu, odpuść.
Darecki -starry
------------------------------
http://glajtem.pl

Chicago

Postautor: Chicago » 12 kwietnia 2016, 00:54

MMA to tu właśnie jestem
A ponoć to Tu można się naparzać do woli. W zasadzie tylko dla koneserów gatunku ,
Po drugie to nawet zapytać nie mogę co się dzieje w LB To jaja jakieś są , Proszę mi pokazać ze post jest niestosowny . CZY właściciel LB Sestal został obrażony pytaniem czy ktoś leci , biegnie i czy coś się dzieje. Ze forma złośliwością trąca to nie powód do histerii.
Sky pisał ze jest mocna ekipa na start LB to pytam , bo może coś przeoczyłem , JA nie obrażam choć ten sfrustrowany forumowicz wyzywa mnie od błaznów , wiedz ja jak Stańczyk nie musze obrażać by ktoś poczuł się tknięty. A że łapie za słowa - nie ma zmiłuj się ,czy napisałem coś niestosownego o nowej edycji , zdyskredytowałem ją ?
Starry też jestem stary pokazuje tylko jak działa grupa, oraz opcja plusy i minusy
Pozdrawiam Grzegorz

ciacholot
Doświadczenie: Były Pilot

Postautor: ciacholot » 12 kwietnia 2016, 14:04

Myślę, że jeśli ktoś jest zdeterminowany do upierdliwej wojenki to tutaj na MMA niech wali głową w mur. Przecież można to zignorować i nawet nie czytać, a już zupełnie niema obowiązku odpisywać. Niech sobie włażą na głowę, albo zostanie sam. Tym bardziej, że puki co to Chikago w swojej ironicznej formie nie bluzga. Ja na jego miejscu dawno bym odpuścił bo ani to szyk, ani splendor, ale skoro musi to robi to we właściwym miejscu. Jeśli się rozpędzi to sprawa będzie prosta.
Jedno muszę mu oddać: w kolekcjonowaniu minusów jak na razie nikt mu nie podskoczy :lol: Poza tym myślę, że jak sobie da spokój to szybko minusy może zamienić na plusy.
Mariusz Kilian

Netopelek210
Doświadczenie: Przelotowiec

Postautor: Netopelek210 » 17 czerwca 2016, 13:09

Gutek
Co ty tu pierdolisz, cyt. " ... nie po to wynosiłem się z grupy ..." przecież TAM ciebie jest pełno.
Oj zakłamany kłamczuszek jesteś.
Fe, nie ładnie.

Awatar użytkownika
Zbyszek Gotkiewicz
Kontakt:

Postautor: Zbyszek Gotkiewicz » 17 czerwca 2016, 14:52

Nietopelek. To jest dział gdzie można się spierać o różne rzeczy. Głównie o różnice w poglądach. To nie znaczy żeby robić to w sposób obrażający rozmówcę. Przecież można się spierać bez niszczenia osoby z którą się spieramy.
Zbyszek Gotkiewicz

Awatar użytkownika
calhal
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany

Postautor: calhal » 17 czerwca 2016, 15:01

Zbyszek Gotkiewicz pisze:Nietopelek. To jest dział gdzie można się spierać o różne rzeczy. Głównie o różnice w poglądach. To nie znaczy żeby robić to w sposób obrażający rozmówcę. Przecież można się spierać bez niszczenia osoby z którą się spieramy.

Problem w tym, ze niektorzy tego nawet nie chca zrozumiec. Tak samo jak tego, ze w jezyku polskim jest mnostwo wyrazow, ktore mozna uzyc zamiast wulgaryzmow. Zamiast dyskusji, rzeczowych argumentow i ich obrony, wyzywanie adwersarza i sypanie kur***i. Smutne

Wróć do „MMA”